Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: dušen ohrovtpražen krompirgovedina v česnovi omaki,zavitek paola z skuto.

mopsika

Pozdravljena,Čarodejka,nisem prej videla tvojega vprašanja,no pa je Smarty odgovorila. Ta Rimljankin recept je res zelo super. Jaz,ki nisem ravno ekspert za vlaganje,sem naredila prvič 15 majhnih kozarčkov. To je tako hitro narejeno,enostavno. Probaj,ne bo ti žal. Jaz bom naslednjič zraven  narezala še papriko.

mopsika

Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 13. 2014 10:49

Pri nas pa danes: krompirjeva juha ali juha iz stročjega fižola (po želji), potem pa še šmorn po Binetovem receptu s polivko iz sliv.........

pirnica

Vreme je za govejo juho (iz repa). Pa za pražen krompir in solato.

Sonja

Ja, vreme je za govejo juho, naša je bila iz reber, od včeraj kupljene govedine. Že dolgo nismo jedli tako dobre juhe. S fritati je bila, pa rumenim korenčkom in drobnjakom. Govedina pa ena A s klicajem.

Vremenu primerno je bilo tudi nadaljevanje: kislo zelje (lanska zaloga doma kisanega), svež, luščen kuhan fižol z ocvirki in krvavice iz zamrznjene zaloge.

rimljanka

kuha se krompirjeva juha z enim jurčkom

majaos

Sobota:        

Pozdravček!

Vanja_v_ZDA je napisal/a:

mišzmoke je napisal/a:

Je pa hecen krompir rezan s pomočjo metra, to pa moram rečt
mzm

Kdo reže krompir z metrom?

Ja, Človek

Danes: sv. (ja, sveta) zarebrnica, s pestom iz bazilike rahlo premazane popečene bučke, melancane, paradižnik in paprike (te niso s pestom, so pa s česnom)

kruh, teran in voda

lp

mzm

Danes filane paprike, pire krompir, zelena solata

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes: juha iz koromača in korenja, mlečni riž

breskva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti