Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

sandrak je napisal/a:
Lep 1. šolski dan želim vsem.

Hvala, sandrak.

Danes pri nas: skoraj kremna juha iz zelenih , pečen podrebrni del, skoraj pire , pečena jabolka z brusnicami, zelena solata.

Pozno popoldan; jabolčni (en del z orehi) zavitek s testom po Paolino, , sedenje na skoraj soncu in obrtgovanje množice vej sleza, zima se bliža.

rimljanka

Danes: pohane marele in endivija s toplim krompirjem, čokoladna torta za konec počitnic. 

Jutri: filane paprike, pire in solata. 

mamka

Mi pa smo se danes z našim bodočim prvošolcem potepali po stari Ljubljani, za kosilo sem jedla njoke s škampi in lisičkamí, moja dva zrezek in pražen krompir, solato.. ....doma pa še za zacher  torto... ..

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sem skoraj prilimala Jack Nicholsonovo sliko iz filma The shining: I'm Baaaaaack! 

Torej, Halibut, bock choy (1 minuta na panini pressu), omakica iz popečenih paprik z žlico sladke smetane. Krompirček po temle sistemu, samo s komaj kaj maščob. Aja, neka verzija cheesecake-a z malinami in  pinjolami, nisem imela mandeljev, da bi naredila tisto od Tete torte, v trgovino se mi pa ni ljubilo. Sorry za slabo sliko. Prvi kozarček prosecca po 9 dneh.  

Life's good. Na-ah, life's great!

Vanja

Sporočilo je spremenil(a) Vanja_v_ZDA dne 01. 2014 02:52

Vanja, sem se kar malo namučila, preden se razvozlala prvi del kosila.Bok choy je pa podoben našemu radiču, pa tudi blitvi, po sliki sodeč. Sladico sem pa prepoznala, po sliki sodeč tudi nekaj za prste polizat!

naor

Juha, špageti s tunino omako, solata.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Včeraj sva jedla še ostanke piščanca od sobote, zraven pečen krompir

danes bojo pa bučkini polpeti, tenstan krompir in zeljna solata s špinačo

včeraj: frika

danes: dan po friki (skleda solate in kos kruha)

Sonja

Danes: naj bi bilo...

bučke s sirom in puranje prsi po pariško, ampak " po moje "

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Kako to misliš, naj bi bilo? A je slikica samo fikcija? Videti je odlično, tole po tvoje!

naor

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti