Pri nas danes zelenjavna juha in polenta.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Polnjene paprike
Pri nas danes zelenjavna juha in polenta.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiSobota: makaronflajš in zeljnata solata
Nedelja: rojstnodnevni piknik - čevapčiči, piščanec, kotleti, domač kruh, pečen krompir, paradižnik, kumare, paprika, francoska solata, ![]()
![]()
![]()
pa še
nutella z malinami.
Ponedeljek: goveja juha z ribano kašo, kotleti (treba porabit od nedelje) in pražen krompir,
v solati
Torek: tortelini s pršutom (baje), sirova omaka in spet zeljnata solata (to glavo smo morali obglaviti s sekiro in je bila že za 3x, mislim da bo še za 1x
)
JJ
Danes:
ma ne, čičerika ni s geografskim poreklom, od kod vam to, proso pa je iz ukraine. Ja, za olive ste uganili, polnjene so z inčuni.
![]()
Ups, ne mislit, da nismo nič vrteli
.
Nedeljsko kosilo je bilo narejeno v sodelovanju z mojim bratrancem in nastalo je tole :
goveja juha z ribano kašo, restan krompir "s poreklom", rizi bizi, pečen piščanec in sv. rebrce, mešana solata, sadna rolada.
Ponedeljek: rizi bizi, pečen piščanec, paradižnikova solata.
Torek: špageti z bolonjsko omako, paradižnikova solata.
BalenkaDanes: testenine z lisičkami v smetanovi omaki, mešana solata
Pri naju danes brzinska čorbica, jutri bodo pa gobice iz Pokljuke, se kar ne morem sprijaznit, da je konec dopusta, čeprav je bil danes tempiran dan ![]()
![]()
![]()
Krasna slika, ežoj![]()
Danes, pravzaprav včeraj:
skleda okisane blitve, kruh, refošk in voda
lp
mzmprežganka, pečen kozliček in krompir, kumare v solati s fižolom
lp, tatjana
Za jutri se kuha juha, za danes pa rižota, jurčki so šli v zamrzovalnik ![]()
Babka1951, o kaki lepi jurčki. Upam, da tudi jaz kaj letos najdem....
kosilo danes telečji kotlet, popečen krompir, dežnikarice in jurček v omaki, zelena solata
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 04. 2013 15:24
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polnjene paprike

Mehiške taco košarice