Danes: kremna juha iz fižola, biskvitni vaflji, domači kremni sladoled
Danes: kremna juha iz fižola, biskvitni vaflji, domači kremni sladoled
Danes pri mami: juha, sv. zrezki v zelenjavni omaki (grah + korenček), riž, zelena solata in francoska solata. Jutri pa sledi nadaljevanje...
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/breskva, hvala za povabilo, si pa korajžna ![]()
![]()
Trixi, zdaj verjamem ![]()
Danes bo, vsak hip: sv. prata, riži biži, skleda berivke
zelenjavna juha je že bila, nedolgo nazaj, refošk je bil in bo ![]()
lp
mzmDanes: jadranski lignji, polnjeni z nasekljano blitvo, česnom, naribanim joštom in drobcem gorgonzole, zalito z vinčkom, pečeno v ponvi.
Poleg pa pečeno v pečici: mlad krompir, malancan, paprika, nekaj češnjevih paradižnikov in blitvina stebla. Paradižnikova solata. Njama.
Po kosilu pa domače češnje.
![]()
mamka
Vedno delam sarme samo pozimi, ampak vreme je čudno, nič poletno...Danes so se pekle v pečici, vse odprto in dišalo je vsepovsod. Pa še nazdravili smo za zaključek srednje šole, za sladico smo imeli slaščice iz Vikijeve slaščičarne v Trnovem in penino. Jutri nesem sarme še moji in moževi mami.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Danes bom skuhala govejo juho, zraven pa bo rižota in zelena solata. Mami mi je dala mlad korenček in grah
Za sladico pa še ribezova pita.
Danes:
- skutini štruklji v juhi [ soljeni vodi ] z dosti peteršilja in spuščene zaseke. Na pohorski način.
...............![]()
![]()
Johanna
pečene ribe, pečen krompir, zeljna solata
BalenkaSOBOTA:
Bučna juhica; pečen ribji file, kifeljčar; zelena solata

Pozdravček!
Johanna, kakšna pa je spuščena zaseka? ![]()
Danes: reciklaža včerajšnje pečenke
skleda zelene solate, refošk
lp
mzm
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polnjene gobe

Nacho čips gostija