Danes: mesne kroglice v paradižnikovi omaki, pire, solata.
rosie
Pašta s pivom in slanino
Danes: mesne kroglice v paradižnikovi omaki, pire, solata.
rosieDanes bujta repa, hrenovke, za večerjo solata: motovilec, rukola, kitajsko zelje, treviso radič,popečen kuhan pršut
jutri bo pa repa s pirejem
tabuDanes: kuhana cvetača s prepraženimi drobtinami in krofe s katerimi me je danes presenetila svakinja, ker ve da so mi njeni najboljši na svetu. Zlata je.
Lep praznik žena vsem ženskam in lp.
Vceraj goveja juha z vlivanci, metuljčki z mesno in paradižnikovo omako, regrat
Danes musaka, regrat, tortica, jagode, penina, sladoled
Kjer je volja, tam je pot. TrixiVčeraj želodčki v omaki, pire krompir in solata
Danes kisla repa, krvavice njami
berny134Danes: piščančji paprikaš s korenčkom, skutni njoki, radič s koruzo (zadni iz vrta)
Vsem ženskam lep parznik ![]()
Danes je bila zelenjavna juha, pirini peresniki z omako iz posušenih paradižnikov, oliv in pelatov, rdeča pesa v solati, prej in potem pa pomarančni kolač ![]()
lp
mzmDanes juhica z rezanci, krompirjev zos z mesom iz juhe. Sladko presenečenje in šopek tulipanov.![]()
Jutri pa za zajtrk ajdovi žganci, za kosilo pa icvrti fileji osliča, kuhana zelenjava, krompirjeva solata z veliko čebule.
msegovVčeraj pospravili ostanke obare, golaža in cmokov, polžki s pečenimi jajci, mešana solata.
BalenkaVčeraj pri nas obara z ovčjim mesom,solata.Danes bo golaž,makaroni ,solata,upam ,da ga ostane še kaj za jutri.
MilžiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pašta s pivom in slanino

Kremšnite, kremne rezine - kot z Bleda