Včeraj: v pečici pečena piščančja bedra z gorčično omako, pečen krompir in mešana solata
Danes: mesna štruca, solata
Jutri: čevapčiči v gostilni
Sobota: gratinirane skutine palačinke, solata
Včeraj: v pečici pečena piščančja bedra z gorčično omako, pečen krompir in mešana solata
Danes: mesna štruca, solata
Jutri: čevapčiči v gostilni
Sobota: gratinirane skutine palačinke, solata
Mejačka, nič te ne bom dražil: danes se je megla razkadila okrog poldneva in je bilo sončno in lepo za videt, mrzlo kot hudič.
Pri meni danes akcija " praznim zmrzovalnik ":
ežoj
Danes smo/bomo jedli
eno darkersko zelenjavno mineštro in malo svetelega, zelje in bela polenta
(tulka, res je dobra!)
Posladek je bilo urejanje včerajšnjih fotografij
mejačka, ta pa je tista
!
lp
mzmJota, tople polnozrnate štručke (po odličnem receptu anamarije1).
rožaKisla repa, matevž, za mesojedce še kuhan goveji jezik
micogicaDanes: segedin golaž iz kisle repe, domači kruh
Miška, kar dlakce so se mi naježile ob tej lepoti. Če pa bi slikala-se mi zdi- še malo bolj desno (Nanos,Čaven), bi pa verjetno kar vriskala. Hvala ti.
Ežoj, saj veš da ti privoščim sonček,sem ti pa tudi čisto malo fouš.
Irenakr, ugani kaj kuham za jutrišnje kosilo. Ja, jotko. En velik pisker jo bo, tako da razveselim še bolno sosedo in moje otroke.
mejačkaDanes: enako, kot včeraj: jota in salzburški žličniki, ki pa mi niso najbolje uspeli, dobri pa so vseeno.
rosiemejačka, a to je malce bliže vrisku?![]()
za Vragsigavedija: včeraj je bil za kosilo sendvič (tuna, kislo zelje), vroč planinski čaj, mešan z zelenim kitajskim,
in klementine.
lp
mzmMejačka, pri nas še imamo joto za jutri, ker jo skuhamo v velikem loncu in bi se nam čisto lahko pridružila. Pa še kakšna
in kaj sladkega, pa dober čvek in bi dan bil hitro prec.
lp![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Piškoti z ovsenimi kosmiči in kokosovim oljem

Rezanci Barilla s slanino in gobami