Danes: goveja juhca s parmezanovimi žličniki, pečen krompir, pečene kranjske klobase, zrezki rozbifa, pašta v pečici z zelenjavo, mešan radič z balzamičnim kisom.
tjas
Pekoča paradižnikova juha
Danes: goveja juhca s parmezanovimi žličniki, pečen krompir, pečene kranjske klobase, zrezki rozbifa, pašta v pečici z zelenjavo, mešan radič z balzamičnim kisom.
tjasE, moja rosie, ravno zato! ežoj durhmarš jamra o preveliki dozi razvrata, da bo treba zmanjšat, da bo treba to, da bo treba ono...na, razumi, če moreš![]()
666, z artičoko, morda, če le ni prevelike nuje s ta veselim dnem ![]()
Danes še vedno tolčemo nedolžno pirino mineštro, nestrpno čakajoč na pecivo. Pa mandarine bodo tudi, ja.
lp
mzm
MZM, preberi si vse o koromaču, pa ti bo jasno. Dokler bo koromač na mizi, ne bo konec razvrata, le še več ga bo!![]()
![]()
![]()
naor
Čaki zdej, Naor, Ežoj že koktejle meša...še mal pa se začne razvratni festival
..do veselega decembra bomo vsi skup glih en prov ulaufani.
Ampak če bi tisto perje od koromača čist en mal in čist na drobno na ostrige naseckal...po moje bi pasal h koktejlu (in po koktejlu), kaj?
Da ne smetim glih:
- danes nisem pila koromačevega koktejla
- danes nisem jedla ostrig s koromačem
- še
(velika in mala ostriga)
(se ve, kdo je)
Goveja juha z bio nudlci
, restan krompir, piščančji in svinjski ražnjiči, zelena solata s fižolom.
lp
cervusDanes: goveja juha z rezanci, zelenjavna rižota, pečen piščanec, zelana solata, orehe, kavica
Riž z fižolovo omako,kislo zelje z bučnim oljem za solato!
polarbearPire krompir, faširanci in štefani pečenka, vinska omaka, solata ![]()
Za popoldansko razvajanje, pa po dolgem premoru souffle

Bojanca
Ej Bojanca, tole pa dobr zgleda ! ![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pekoča paradižnikova juha

Mehiške taco košarice