Tudi pri nas bo danes jota zraven pa tople polnozrnate žemljice. Za sladico zaher kocke.
roža
Grillita s čevapčiči na BBQ in grški način
Tudi pri nas bo danes jota zraven pa tople polnozrnate žemljice. Za sladico zaher kocke.
rožaKurja juha z rezanci, popražen zelen fižol na olivnem olju.
lp
Krompirjeva juha in orehova pita.
PETEK:
Zelenajvni mix, ribji file (zavit v peki papirju), zelena solata:

Pozdravček!
Danes nisem našel nobenih gob ( po pravici če povem, jih tudi iskal nisem ), pol pa sem spet pripravil en haiku, vendar ne tako dober kot včeraj:
Pašta fižol od včeraj,potem priprava kurjave za zimo....

![]()
![]()
![]()
polarbear
Danes: enolončnica z mletim mesom
Pripravila sem jurčkovo juho, zraven smo jedli jelenov kruh, zraven še majhni kos lazanje iz zamrzovalnika in paradižnikova solat, za posladek jagode
Jaz sem navijala za jurčke z jajci in solato pa sta hčerki zmagali. Torej naslednjič.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi| Trixi je napisal/a: |
........zraven smo jedli jelenov kruh......... |
Omadona, a kakega veveričjega imajo tudi? ![]()
lp
cervusEh, Mygrace, ni za povedat, kaj to blo je!![]()
Pa samo mimogrede sem ga vprašala, kako kaj pijača, pa če ga bo morbit kmalu "uni" k sebi poklical, da sem pač nekje slišala, kaj za sabo povleče napačen kos garderobe! ![]()
![]()
![]()
![]()
Naor, niti skira v omaro mi ne bi pomagala! ![]()
![]()
![]()
Mi je pa odleglo peš po burji, v neprodušno bundo s kapuco skrita.![]()
![]()
![]()
Danes sem spet mogla packat z moko, da si popravim vtis, torej domače testenine (še malo, pa bi ušesca ratala) s cime di rapa, ki zgleda pred uporabo takole:
obdelano z ačugami, česnom, feferonom pa takole:
posuto s "parmezanom za reveže". skleda endivije in seveda, izabela
lp
mzmKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Grillita s čevapčiči na BBQ in grški način

Jagodni cmoki z makovim sladoledom