Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Včeraj in božična in rojstnodnevna večerje: Jajčni in tunin namaz s popečenim toastom, polnjeni šmpinjoni s krem sirom, gobova juha, losos z limono in slanino iz pečice, francoska solata, motovilec v solati, krompirjeva solata, borovničeva sladica iz kozarčka in brezalkoholni šampanjec.

jade

Jade, končno, da se tudi ti pokažeš 

Lep meni.

MOja božična račka (na srečo je bil v rezervi še puran)

mamamia
mamamia je napisal/a:

MOja božična račka (na srečo je bil v rezervi še puran)

mamamia

Mamamia, očitno ste imeli toliko fajn, da se je račka fajn popeklaSe zgodi tudi najboljšim.

Pri nas je je bila najprej goveja juha z rezanci, tunin namaz, hobotnica v solati, narezek s pršutom in domačimi vloženimi dobrotami, sončni kruh, torta in piškoti.

Mi pa danes nič Božično kosilo, kar se v mojemu življenju še ni zgodilo- goveja juha z rezanci, hrenovke, fižolova in paradižnikova solata, domač kruh, torta.

Sinu je bilo fuul dobr.

Jutri pa ga peljeva na počitnice k moji hčerki, midva pa verjetno v Portorož, festival penin, Perpetuum jazzile pred Kempinskim...malo uživanja...

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 27.dec 2016 08:31

Goveja juha, pečen piščanec, mlinci in narezana kisla zeljna glava za solato. Kasneje palačinke z nutello

NutellomAnka

Mamamia, kako si me nasmejala s slikico     Da mi te je bilo videti ob danem trenutku... 

Pozdravček!

Danes: rižota s porom in gobicami, svinjska ribica, solata, tiramisu 

breskva

Danes: pečenica,kuhano kislo zelje,krompir v kosih,zabeljen z domačimi ocvirki

čebulka

Danes:   včerajšnji ostanki-sv. pečenka,koščki piščanca, goveja juha,  pire

endivija in rdeč radič,   , piškoti 

"Umetnost življenja je v tem, da se naučimo trpeti in da se učimo smejati."

Danes bučna juha, narastek z brstičnim ohrovtom, radič in kitajsko zelje v solati  

tabu

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti