Kaj jutri za kosilo?
danes: goveja juha, pražen krompir, pečen piščanček, zeljna solata
tanjaj
Danes: goveja juha z ribano kašo, govedina iz juhe, polpeti iz bučk, pražen krompir, zelena solata, sladoled (orehov, čokoladni, mentolov s čokolado) s sladko smetano.
breskva
včeraj: matevž in repa obvezno z ocvirki, klobasa, sladica: palačinke z orehovim nadevom in čokolado
danes: mesna lazanja, zelena solata
lp
lunčica
sreda: ajmoht
četrtek: korenčkovo-brokolijeva juha, hrenovke, zmečkan krompir, kisla paprika
petek: jota iz kislega zelja, krvavice
sobota: skutini štruklji, kompot
nedelja: pica
marelica Nedelja:
zdrobovo-korenčkova juhica, pohani puranji zvitki, pečene puranje krače, pečene pečenice, kuhan in podpečen krompir, dušeno rdeče zelje, zelena solata.
Pozdravček!
Ponedeljek: praženo kislo zelje, krvavice, pa nekaj sladkega ??
Julija danes bo:pire krompir,pečen piščanec,dušen ohrovt z maslom in drobtinicami,regrat in radič v solati.
ninkica
Danes: obara s pivom, skutni cmoki.
breskva
danes je bil krompirjev golaž s hrenovko in ognjiščna potica (na kvašeno testo razvlečeno po pekaču nadevaš nadev iz skute, kisle smetane in vanili.pudinga v prahu ter posipaš s sadjem-sveže ali zamrznjeno-jagode, borovnice, maline)
jutri bo pa juha, ocvrti pišek, pomfi in solata-->da mi ne bojo dedci pri bajti umrli, ker sem jim naredila danes krompirjev golaž
pe3ca
rižota z morskimi sadeži
zelena solata
lp
lunčica
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Velika noč in pirhi (pisanice)
Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | noemi |
| malo za hec | johana |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Bučni mufini s kremastim nadevom

Raca z rezanci na azijski način