Kaj jutri za kosilo?
juha s knedlima od sira
pečena piletina s krumpirima
matovilac salata
Lidija...
torek: pečeni kotleti v omaki, riž, paradižnik
včeraj:makaronovo meso, solata
danes:mesna lazanja in zelena solata
tanjaj
Zelenjava s puranjim mesom, rezanci, paradižnik v solati.
breskva
Kovečerja za celo "pleme", tako kot reče Vendelina: v pivskem testu pečeni osličevi fileji, zraven zelena solata s krompirjem in jajcem.
Jutri in pojutrišnjim sva v totem becirku.
Pozdravček!
Danes za kosilo mineštra in nekaj sladkega (bom uporabila kar nekaj čokoladnega iz shrambe) ali pa naredila palačinke.
Sobota rižota z zelenjavo, solata iz stročjega fižola.
Sporočilo je spremenil(a) sandrak dne 31. okt 2008 09:45:19
ražnjiči z bučkami in papriko
pečen krompir
lp
lunčica
včeraj: zajčja obara, sadje
danes: goveja juha, meso iz juhe, pečen krompir, solata
jutri: goveja juha, sv.ribica s korenjem in bučo, krompirjevi svaljki, solata, sadna solata
nedelja: zelenjavni ričet, palačinke
marelica Goveja juha z vlivanci, mrežna pečenka, pražen krompir, bučke z jajci, radič s krompirjem v solati, jabolčni zavitek.
breskva
gosta bučna juha s curryem, bučnim oljem in praženimi bučnicami, pire krompir, riž s korenčkom, pečen piščanec, solata iz radiča, kodraste endivije in motovilca (kuhala sestra), krožnik slaščic iz mega mix paketa (se ve, ne...) in šarkelj (mamin). Rdeče ali belo vince, voda iz pipe, svež jabolčni sok. Aja, solato sem pripravila jaz.
Včeraj je bilo: pečena piščančja prsa z gorčico in medom z olivami, zelena solata.
Danes: bučni njoki v smetanovi omaki s pršutom, radič s koruzo v solati, antilska temna torta za posladek.
lidka [sonce]
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | noemi |
| malo za hec | johana |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Moj domači kruh

Jabolčne rožice