Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Pastirska pita,zelena solata lp goga

Danes sem skuhala:

bučkino juho, piščanca s smetano, stročji fižol s krompirjem, cvetačo, brokoli in korenček v solati, krem rezine (ostanki) in oranžado.

MM
tulka je napisal/a:
Medvedka kako izgleda polnjen krompir? tulka
Jaz imam en tak "sveder", s katerim zavrtaš v večje krompirje. Ven potegneš krompirjev "feder" (ali vzmet), ki jo ocvreš kot pomfri, in krompir z luknjo premera 1,5cm. Te krompirje potem napolniš z mletim mesom ali čem drugim in spečeš. Mnjami. Issi
Ej Issi,tole je pa super,kje si dobila sveder. Danes smo kuhali: Praženo kislo zelje,povštrčki polnjeni s skuto šunko in sirom. lp goga
danes:domači ravioli, lisičkina omaka s piščancem, zelena solata z redkvicami jutri:lisičkina juha, piščančja bedra, pečen krompir, solata ponedeljek in torek:segedin z mesom tanjaj

Danes pa en mali eksperiment (ker ne najdem nobenega recepta):

Dušena rebra košute,

polnjen krompir -končno,

solata

in kremšnite - spet

MM
Ocvrt piščanec pomfri,mešana solata,sladoled lp goga

sobota: sirovi tortelini z gobovo omako, solata

nedelja: goveja juha z rezanci, goveja pečenka s pečenim krompirjem, solata, rulada in

ponedeljek: goveja juha z rezanci, zelenjavna rižota, solata

torek: testenine, haše omaka, paradižnikova solata

marelica
sobota:ocvrti melancani popečene bučke na olivneem olju paradižnikova solata danes:goveja juha z rezanci govedina z juhe pražen krompir solata Lep sončen dan,ki naj bo vsak dan nasmejan! Vanilija76

goveja juha s fritati in drobnajkom, svinjski vrat v zelo zelenjavni omaki, svaljki iz skutnega testa, solata iz endivije in tržaškega solatnika z rukolo,

Sporočilo je spremenil(a) rimljanka dne 14. sep 2008 21:22:04

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti