Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

sobota: ocvrta piščančja bedra, pire krompir, zeljna solata nedelja: kavra s prekajenim mesom, kruh ponedeljek (večerja): goveja juha z rezanci, piščanec nadevan z maso pečenic, kostanjem in brusnicami, rdeče zelje s cimetom, pomarančo in portom, korenček s kumino, brstični ohrovt z mandljevimi lističi, gratin iz rumene buče in repe, solate torek: jedli zunaj sreda: goveja juha, govedina iz juhe, hren po koroško, pražen krompir, solata danes: goveja juha, zeljne krpice, solata fresh
ima od jučer i janjetine i lazanja salata je zelje s bučinim uljem kolači Lidija...
danes sva jedla ( je jedel) pleskavice z namazom iz paprik, kajzerce in zeleno solato s korenčkom in fižolom... jaz sem pa sicer ves dan bolj na čaju in medu...:( hruškabanana
Danes;goveja juha z rezanci,ocvrt sir,krompir v koscih,zelena solata Jutri;še razmišljam.......:)))) tejka77
Kosilo: goveja juha, pečena piščančja prsa s pršutom in žajblom, testenine, zelena solata Večerja: iz govejega mesa, ki je ostalo od juhe - esigflaiš (ne vem, kako se napiše), rženi kruh. lp, Dawn

petek: sarma

sobota: domača pica

nedelja: kuhajo drugi

marelica
juha od cvjetače špinat pire krumpir kuhana svinjska vratina (dimljena) Lidija... Sporočilo je spremenil(a) Lady_L dne 29. dec 2007 12:23:01
goveja juha, pražen krompir, mlinci, kuhana zelenjava, pečen piščanec, zelena solata Balenka
juneća juha s griz knedlima juneća leđa iz juhe malo prepečena u tavi riži biži zelje salata Lidija...
gobova juha, ribji polpeti malo drugače, blitva s krompirjem, breskov kompot rimljanka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti