Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

ponedeljek: makaroni s tuno in koruzo, radič (zelen in rdeč) z jajčko torek: paprikaš, ocvrti krompirjevi svaljki Jasna82
Jaz regrat nabiram šele po zimi....Zdaj pa je še sneg prekril travnike in bo treba res počakat.... Torek: juha z ribano kašo, špinača, pire krompir, hrenovke (za pol družine), ostriž, mehka solata (po želji pa še pečen jajček) sladica: štrudelj od nedelje (skutin in jabolčni) Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 15.dec 2009 14:30

No, Trixi, pri nas regrat nabiramo tudi pozimi, ne samo po zimi, pa pred zimo ga tudi, če je... konec koncev je užiten kadarkoli.

Torek: domače kranjske klobase, pomes, solata Sreda: boranja, kruhov cmok Četrtek: pasulj krinolina
Dragička,kje si................. daby

Ku-kuc..., tukaj sem.

Pozdravček!

Saj še nisi v penziji...ajde, hočemo slike in pika. Ognjič

ponedeljek: pz testenine z mesno zelenjavno omako, endivija s fižolom

torek: riž z grahom, svinjski hrbet (tanki zrezki) v smetanovi omaki, endivija s fižolom

sreda: goveja juha z zdrobovimi žličniki, kuhana govedina, pire krompir, kremna špinača ali smetanov hren, kitajsko zelje v solati

četrtek: ričet, puding s sadjem in smetano

Julija
Hvala rimljanka za namig o regratu, bom vedela za bodoče. Dragička, tudi jaz pogrešam tvoje slikice.... Sreda: sarme in v kosih krompir za bolnega malčka pa piščančja rižota, cvetača in brokoli v solati

Čakam, da mi bo kdo pomagal okrog računalnika, da bom lahko slike kopirala na forum; neznam povlečt novo varianto, "Shrani.si" pa mi ne dela več.

Pozdravček!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti