Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

SREDA: filane paprike,pire krompir,solata ČETRTEK: pečena postrv,kuhan krompir,solata ninkica
- goveja juha, ješprenj z rebrci in klobaso, zame pa špageti in dušene bučke, zelena solata - zelenjavna juha, riž z omako in mesni polpeti, ostanki reberc, ješprenj - goveja juha z kroglicami, piščančji zrezki v čebulni omaki, široki rezanci z makom, zelena solata in kumaričina solata, jabolčni kompot - zelenjavna juha in skutini štruklji, zelena in kumaričina omaka, puding NENA58
ČETRTEK:pečene perutničke in krompir iz pečice,paradižnik kumarce solata,breskov kompot ekorenci

četrtek: v pečici pečena piščančja bedra z zelenjavo in krompirjem (poudarek na zelenjavi), mešana solata

Julija
domači sirovi štruklji, mesno zelenjavna omaka, jogurtovo pecivo tanjaj
krompirjev golaž po moje(iz baze),paradižnikova solata golubić

ČETRTEK:

Ribji fileji v pivskem testu, pire krompir, špinača, zelena solata z radičem:

Pozdravček!

Dragiička, to ni fer, pri vas tako, jaz pa banana, nektarina, jogurt in nekaj slanih palčk z rožmarinom. In zeleni čaj z limono..... Uf, kakšno kosilo, ob celodnevni službi.....................

rimljanka - zasebno mnenje

sobota: korenčkova juha, pečen krompir, dušen piščanec, solata

nedelja: mineštra s testeninami in slanino, tortice

ponedeljek:  blejska juha, špageti z jajci, pražena zelenjava (malancani, bučka, korenje), solata

torek: gobova juha, piščančja rižota, solata

sreda: krompirjeva juha s hrenovko, krofi

četrtek: ''zmešana'' mesna juha, pica

petek: verjetno burek in solata

marelica
ČETRTEK: porova juhica, mesno-zelenjavna rižota, kumare v solati, za sladico sem preizskusila babičino dobroto grumova

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti