23. sep 2021 16:18
Danes in jutri:
boranija
s in mesom
domač
črno in rumeno
23. sep 2021 16:18
Danes in jutri:
boranija
s in mesom
domač
črno in rumeno
23. sep 2021 17:10
Danes mož na poslovnemu kosilu, sin lazanjo od včeraj, jaz perutnički, solata, posladek grozdje rumenega muškata
23. sep 2021 17:25
Prežganka, haše in špageti, radič s fižolom:
23. sep 2021 20:02
Miska, to se pa strinjam, takih ljubiteljev riceta pa se med odraslimi ne poznam prav veliko. Tudi sama sem med njimi, pa ne da ga ne maram, ne naredi mi dobro, ne vem zakaj in to zadnja leta, prav tako kislo zelje. Ima se kdo tako izkušnjo?
Bom pa jutri naredila jetrca s čebulo, to se mi pa se ni uprlo.
Danes je prišla jesen v deželo, želim vam lepe jesenske dni, obilo mosta, kostanja, gob, vsega, kar nam ponuja! Srečno vsem!
24. sep 2021 6:44
mišzmoke je napisal/a: | ||
, to! Mislim, da take želje za rojstni iz otroških ust še nisem slišala Danes: pečena piščančja bedra, peperonata, radič ("primo tajo"), teran in voda lp, mzm
Sporočilo je spremenil(a) mišzmoke dne 23. sep 2021 11:05 |
Mišzmoke, če sem iskrena je tudi mene šokirala, čeprav ga imamo vsi radi... Samo res ga rada je... Sicer pa so bile letos njene želje za rojstni dan vrhunske. Za darilo si je zaželela otroško ustno vodico, hulahop elastiko za skakat in 2l ribezovega soka.... To je to, ker drugega ona res nič ne rabi...
24. sep 2021 14:02
Petek:
Kislo zelje s klobaso, polenta
Pozdravček!
24. sep 2021 14:38
Pečene puranje krače in krompir, paradižnikova solata.
24. sep 2021 14:41
Musaka z mlete govedine in popečenimi jajčevci, mešana solata s fižolom, jogurtovo pecivo z malinami in robidami. Vmes sem vložila še kozarček jajčevcev.
Lep viked vsem in kaj dobrega skuhajte
25. sep 2021 13:42
Danes: domača pica
paradižnikova solata
za moški del, zame-radler grenivka
25. sep 2021 14:17
Danes pri nas:
Kislo zelje , že letošnje
Krvavica , iz zaloge
Krompir v koščkih
In priprava paradižnikovih shrankov.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pečeni ajdovi svaljki s skutino kremo in jagodami
Pekoča paradižnikova juha