Črna gora budva
Pozdravljeni,
letos sma se s fantom in njegovimi starimi starši odločili letovati v Črni Gori. Gledam in berem te vaše komentarje in me kr malo skrbi kako bo dol. Vem pa tudi, da smo si zelo različni in da ima vsak svoje merila glede določenih stvari. Verjamem vam glede teh okužb - marija ka pa delajo dol to? Nobene inšpekcije? Pa ko je bilo že tolko pritžb? Norija..
No vglavnem, mi gremo v hotel Nikšič, Sutomore in upam na ugoden razplet. Zelo važna mi je čistoča hotela, hrana samo tolko da bo za jest. Najvažneje je čisto morje, toplo, zaradi katerega grem tud dol in seveda da spoznam balkan ter njihovo kulturo, znamenitosti ipd.
Gremo pa z avtom, le kdo se bo cjazil z avtobusom dol in zafural en dan zaradi vožnje ![]()
Lep pozdrav vsem,
Vančorka
Vančorka
| Vančorka, med ostalim, je napisal/a: |
............................................................... ..............................................................
Gremo pa z avtom, le kdo se bo cjazil z avtobusom dol in zafural en dan zaradi vožnje
Lep pozdrav vsem,
Vančorka
Vančorka |
Vančorka, čisto nova: dobrodošla na kulinariko![]()
Tole ti je nekam nelogično: če greš z avtobusom, vozijo drugi ( načeloma ) spočiti vozniki, ti pa sam uživaš v vožnji. Če pa greš z avtom, ne vem če lahko prideš kaj prej kot z avtobusom, da o naporu dolge vožnje niti ne govorim, če hočeš užovat v potovanju, traja vsekakor dalj kot z avtobusom.
A ste se novinke to nekaj zmenile, da brskate po naftalinu in ven privlečete štiri leta stare teme ( ali vas to deževje kaj posebej navdihuje ).
ežojKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Beljakovi vetrci s kremnim polnilom

Rezanci Tagliatelle na bolonjski način