Čiščenje mikrovalovke
Zagorelo mi je v mikrovalovki ko sem pekla (žar) pečjakove štručke. Ogenj sem hitro pogasila, vendar je od znotraj vsa črna. Svetujte mi kako naj jo očistim ali se moram sprijazniti s takšno.
hvala
Jaz predlagam kar novo mikrovalovno. Mogoooče pa lahko poskusiš s kakšnim razmaščevalcem.
Srečno!
češplja
član od 20066302 sporočil
češplja, pozdravljena na kulinariki! A si predstavljaš dusmar, ki pred enajstimi dnevi zastavi vprašanje za rešitev problema ( črna mikrovalovka ) in sedaj ti prideš z rešitvijo. Po moje si je sedaj fajn oddahnila.
ežoj
oh, zmotil sem se, dusmar je član od 10.09. ( pa še lata 2002 ), jaz sem na hiter pogledal in mislil, da je 10.09. odprla temo.Sorry!
ežoj
ežoj,
sej od 18.7. do 21.9. tud ni 11 dni :)))
vida70
Bravo Ežoj za tvoj prvi odgovor .................. matematika ti pa ravno ne gre, sory

Veronika
član od 20071191 sporočil
vida70, ežoj je verjetno gledal datume "član od".. tam pa je res razlika 11 dni.
s0ncek*
član od 20043792 sporočil
Kaj ste se na mene spravile, sem se zmotil

. Kaj pa pomoč, dusmar? Evo jaz dam zelo uporaben nasvet: drgniti bo treba.

.
ežoj
član od 20061184 sporočil
Gorečo,osmojeno plastiko se da čistiti??
ham-njam
ena mš, če je bila plastika, v glavnem ne, vendar se mi zdi, da je večina mikrovalovnih pečic znotraj jeklena.
ežoj
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma!
Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Število sporočil: 15, prikazujem sporočila od 1 do 10
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.