Za darilo sem že pred časom dobila 500 g pralinejev, ki jih žal nihče nima rad. Kako jih naj porabim?
Prosim za ideje!
LP,
rdecapesa
Za darilo sem že pred časom dobila 500 g pralinejev, ki jih žal nihče nima rad. Kako jih naj porabim?
Prosim za ideje!
LP,
rdecapesa
Mnogo ljdi ne mara tistega fondana v pralinah. Med njimi sem tudi jaz. Kaj bi jaz naredila s tisto škatlo ? V službi bi dala tajnici, da naj razdeli, dokler ne zmanjka.
Podarila bi nekomu, ki mi je naredil neko uslugo. Jutri nesem nekam bomboniero, ki sem jo dobila v zahvalo. Saj bombonieri nič ne manjka, saj je res samo za "špeh na rit metat". Imam še vrečko Mozatrovih kroglic ( ki jih obožujem), ena čokolada z lešniki je ravno šla v druge roke kot antidepresiv. Podarjene Pečjakove ladjice sem danes spekla in razdelila.
Veste v čem je problem ? Včasih pride stres, ki ga dobro zdravi sladko. Pred dnevi sem v kratkem času
požrla velik del belgijskih pralin. Saj so bile moje, če pa bi jih podarila, bi pa špeh rastel drugim.
Podarit otrokom na dvorišču. Veš, kako boš izpadla velikodušna ?
F r i n aNi je bilo............na tržnico v Kosezah................prav ji je, mi smo se pa imeli fino.
Pa smo jo vztrajno čakali, vračunali smo tudi enourni zastoj v Hudi luknji! ![]()
![]()
![]()
rimljanka
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Sirovi napihnjenčki z dodatkom

Curry riž s tofujem