Proslava ob dnevu državnostu
TV in programa že dolgo nisem gledala. Sem v službi ali pa na raznih piknikih, haha. Tu pa tam pogledam kako informativno oddajo, da sem na tekočem z dogodki. Tako sem tudi videla samo povzetek izbora za mis in pa državno proslavo. Ker sem v času šolanja in še dolga leta po tem aktivno sodelovala na skoraj vsaki proslavi, me sedaj nikjer več ne vidijo zraven, pa tudi po TV si je nikoli več ne pogledam. Kaj morem, sem zasičena z vsem.
Rajši med delom poslušam kako dobro glasbo, ali pa grem na potep po naši lepi domovini. Če pa drugega dela nimam, pa preberem kako dobro knjigo.
Kyaramacadamia, čisto tako ni bilo, ampak pustimo to. Tudi sama se sicer ne strinjam z ravnanjem predsednika v zadnjih mesecih, a njegova zadnja gesta je zame eno samo hudo opozorilo....
Glede barv se strinjam z dear Vendy.Ste videli angleškega bančnika v popoldanskem času, na resnem sestanku, v rjavi barvi? Ga ne boste, brez skrbi, pa če se v njej sicer še tako dobro počuti.
Sicer pa - a ste kdaj slišali za sramoto enega naših visokih diplomatov, ko je bil v Vel. Brit, povabljen na en sprejem, tam na vabilih tudi napišejo "black tie" ali "white tie" (eno je smoking, eno pa frak). Naš gospod je pa prišel v beli kravati (kot jo imajo tam na sprejemih natakarji) in požel, da ne rečem kaj...
Toliko o tem, koliko so v diplomacviji vendarle pomembne barve, ne glede, kako se kdo počuti v njih. Mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Polnjene paprike

Panakota z belo čokolado in penino