Kaj dogaja na radijskih postajah
A da Toneta ni??? Ta tanovi tudi meni ne potegne, mi je preveč mesten za primestni radio...
A je Peterka spet rošade med zaposlenimi delal? (kar gre meni fill na živce..., kar naprej cela ekipa novih, se jih navadiš, pa spet...).
lidkaVeš, Vendi, so preprosti ljudje, kot je moja mami. Njej je vse všeč. Ona ne loči med dobrim in škrt... Njej so vse te lepotičke vaški, ki cvilijo luštkane, prisrčne, pa postavo imajo... (je pač celo življenje zakompleksana)... Pa jaz kdaj rečem, daj poglej tole, kako je posneto, kakšno je besedilo; pa mi reče, da samo kritiziram. Že res, da sem po naravi čisti melanholik, ampak nisem tudi zadovoljna z vsem.
Jaz še nisem našla ene res dobre glasbene postaje, ki bi mi odgovarjala. Pol sem pa kar pri lokalcih, ki so mal bolj preprosti, pa pridih Dolenjske se čuti... Že zaradi papagaja imma radio prižgan čez cel dan, ko nas ni doma.
lidkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Fini mini Bamboloni

Pekoče piščančje perutničke