Kaj dogaja na radijskih postajah

S fantom kar se da redno poslušava radio ekspres, in njihovo najmlajšo voditeljico Lano - jo je kar fajn poslušat.

Seveda so na radiu 1 malo ponavljali za njimi, pa imajo tudi oni malo mlajšo voditeljico Zalo :)

http://www.radioena.si/ekipa.php?id=73#top

in seveda tudi "staro" znanko Fato :)

http://www.radioena.si/ekipa.php?id=75#top

lp

Pitončica

Radio Ekspres in Lana sta itak najbolša Peugeot

Takoj za radiem City in reporterjem Milanom......

titta
City itak nima konkurence. jass
Jaz sem se radia Exspres naveličala po enem tednu, saj stalno dan za dnem, po večkrat na dan ponavljajo ene in iste komade. Radio Gama je bil precej boljši. Ravno tako radio Ena. Po mojem imata istega lastnika, saj je radio Ena čista kopija Exspresa. Ostalo se nam pa že bolj slabo sliši (razen vala 202). Tako da poslušam radio Ena, ki ima vseeno malo boljšo glasbo (za moj okus seveda). Tatjana
Poslušam radio 1 ker je za moj okus najboljši, radio ekspress poslušam samo ko se vozim v LJ pa še to najraj poslušam malo Lano :)) mina20
titta, jass, yess, radio city in reporter Milan... a kaj, ka ga ljubljančani nebi razumeli. oziroma njega ja, samo ne vem, kaj bi bilo s hermanom...Mamamia mamamia
Jaz pa lokalni Zeleni Val in najraje Toneta... lidka
Tudi jaz sem se velikokrat po internetu priklopila na zelenca,in mi je bil tudi zelo vsec Tone.Ne vem kaj se zadnje case dogaja tam,ker Toneta ze lep cas nisem zasledila.Ali katera kaj vec ve..? marmeladka
Radio 1 je fajn ker vrtijo glasbo vseh generacij, ne samo novejše lajne =) ...Me pa malo moti da slišiš isti komad v roku 8. ur vsaj 2x. Pa lepo poslušanje vam želim Kristl
Kristl se strinjam s teboj! Sicer zelo rada poslušam Radio 1, ampak mi na vsake toliko prekipi, ko je non stop kak Robbie, pa Madonna...pa tudi Zalo, mamo Manko in Fato preveč ponavljajo...se jim včasih pa narežim, ko kako tako rečejo. Sicer pa Zala ali pa Lana na sosednem programu - vse kopirano iz angleških radijskih postaj, kjer je Emy ali nekaj podobnega.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti