Mediteranska solata z jajčnimi širokimi rezanci
Blagor meni, ko kopalk za plažo tako rekoč ne rabim. Razen včasih spodnejga dela, ko sem v hiši oziroma doma, zgoraj pa imam vedno majico. Na plaži tako ne poležavam, če že, potem izberem kotiček, kjer smo lahko goli, ker pa smo pretežno na čolnu kopalke potrebujemo samo za pot od hiše do čolna in nazaj.
Je pa res, da si vsako leto kupim vsaj dvojne, ker so mi katere pač všeč, potem pa je modrc po treh letih kot nov, spodnji del pa "zblajhan", kot da je star deset let...
Ko sem bila noseča sem pa bila obakrat pretežno brez kopalk, saj tam, kamor hodimo na morje, je plaža že četrt stoletja mešana in noben nobenega ne gleda, ali je oblečen, na pol oblečen ali slečen....Mamamia
mamamia| tabina je napisal/a: |
| Evo Kopalkarice-če slučajno niste kliknile na banner; Lisca ponuja od 18.oz. 19.6 40% popust v določenih poslovalnicah; http://www.cheek.si/index.php?sv_path=1374,1375,4 tabina |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Mediteranska solata z jajčnimi širokimi rezanci

Srbski pasulj