Špageti s kozicami in omako Basilico
Jaz pa vem, kaka je to košarica. Ko sem bila mala, si je mama s tistim majhnim denarjem kupila modrček. Medtem, ko je bila ona v trgovini, sem si iz njega, s pomočjo škarij, se razume, izdelala - dve kapici.![]()
Je pa imela reva na tistih drobnih ramenih, v času, ko še ni bilo raztegljivih materialov, do krvi vrezane sledi od trakov na rami in ima danes dobesedno vdolbino. Zdaj ima kapice 95D. Le jaz jih ne potrebujem več.![]()
Ma Veri kakšno retuširanje neki saj itak moški ne bi drugega opazili razen tisto malo višje nad popkom.
Sem pa šla enkrat z eno kolegico, ki je tudi dobro obdarjena v zgornjem štuku na morje, pa se je šetala zgori brez. Meni je blo nerodno pol pa sem še jaz dala dol mdrc, saj me itak noben ni pogledal, keer so vsi zijali v njo ![]()
![]()
![]()
![]()
pa še nerodno mi pol ni blo več, ker me itak ni nihče opazil.
| Vendelina jr. je napisal/a: |
| Črn modrc je eden od zelo uporabnih orodij in orožij vsake lady vse dni v letu..:)))) Vendelina jr. |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špageti s kozicami in omako Basilico

Goveji golaž iz pečice