Kopalke

Hobotka  

član od: 2.11.2004

sporočila: 274

tema odprta - 16. jun 2007 10:42 | ogledi: 4.873 | odgovori: 42

Od slastin receptov se je nabralo okoli pasu in na trebuh nekaj maščobe, sedaj uživam natur slim telovadim, kolesarim, vendar s tem sem začela prepozno, učinkov še ni, zato bo letos potrebno v ENODELNE kopalke. Svetujte, kje imajo dobro izbiro in modele, takšne da si videti brez ........

Hobotka

emily  

član od: 11.6.2007

sporočila: 432

16. jun 2007 10:58

Hobotka, jaz sem kupila enodelne kopalke kar po katalogu in sicer pri La Redoutte, kjer imajo kar lepo izbiro in sem zadovoljna z njimi, čeprav imam kar precej preveč okrog pasu in na trebuhu. Po trgovinah kupovati sem že obupala pred leti, ker nisem dobila nobenih oblačil, ki bi bile za močnejšo postavo. K sreči sem odprla kataloge Neckermann, Quelle in sedaj sem zelo zadovoljna, ker imam v omari oblačila, kakršna sem si želela, pa še v miru doma pomerim in se potem odločim, ali je to to, kar sem želela, če ne pa vrnem. Ne želim delati nobene reklame, to je samo moja pozitivna izkušnja. emily

Hobotka  

16. jun 2007 11:41

Tudi sama sem že naročila iz teh katalogov, paje vse romalo nazaj, ker niso bile vredu, to le moraš probat, da vidiš, kako ti stoji. Hobotka

teya84  

član od: 9.11.2005

sporočila: 331

16. jun 2007 12:02

Poskusi v Goldenpointu, Calzedonii, mogoče tudi Intimissimi. Lani sem kupila enodelne kopalke v Goldenpointu, cena ugodna (19 eur), so pa plavalne - športne in zato bolj "puste". Če imaš možnost, ti svetujem, da te trgovine obiščeš čez mejo - ponavadi je bolj poceni. Bodi pa pozorna nato, da ne boš v enodelnih kopalkah izgledala slabše kot bi v dvodelnih, ker se mi zdi da je lažje izgčedati slabo v prvih kot v drugih - enodelne, če niso "ta prave" (bolje temne, enobarvne, s kakšno navpično črto, vsekakor pa ne svetle in/ali vzorčaste - kičaste), ti trebuh kvečemu lahko povečajo, medtem ko dvodelne "razbijejo" celoto... Ne vem no, tako je moje mnenje, mogoče se ostale ne boste strinjale. Vsak po svoje, tko da se najbolje počuti... Lp in vso srečo pri nakupu! Teja

emily  

16. jun 2007 12:24

teya84, strinjam se s tvojim mnenjem glede enodelnih kopalk. Jaz sem si kupila ene črne in ene temno rjave, te imajo samo tanko bež obrobico na zgornjem delu modrčka. Enodelne kopalke morajo bit res bolj diskretne, če ne lahko dosežemo z njimi ravno nasproten učinek. emily

Hobotka  

16. jun 2007 14:11

Se strinjam enodelne kopalke res morajo biti temnejše barve, skoraj nič ali zelo malo vzorca je dobro, da imajo podprte prsi, malo bolj izrezan hlačni del, vendar kolikor sem do sedaj gledala mi še nič ni odgovarjalo.Lisca, Beti Nenysi, Calcedonia Hobotka

menci  

član od: 26.2.2006

sporočila: 84

16. jun 2007 19:56

Triumph ima vsako leto nekaj novih modelov enodelnih kopalk, res pa je, da so malo dražje. Če imaš srečo, lahko najdeš kakšen lanski model precej znižan, sicer pa je važno, da špehke pokrije, kakšen del telesa pa ustrezno podpre. Vso srečo pri iskanju kopalk lp menci

juma  

član od: 15.6.2007

sporočila: 235

16. jun 2007 20:11

Sama imam enodelnih kopalk nekaj, s tem namenom, da skrijejo kar ni za kazat (špehec, he he) in moram reči, da po mojem mnenju ni treba , da so temne. So od Lisce, z D košarico, ki lepo dvigne, kar je naredila gravitacija in sploh, so svetle in pisane, spet druge bolj močnih barv. Menim, da že tako močnejše nosimo temne barve, ki nas optično zmanjšajo, da pa bi še poleti, na plaži nosila črno...ne, to pa ne! Prav fino se počutim v bolj živahnih barvah, mi nekako pašejo na dušo, da je na dopustu drugače, tudi pri kopalkah, kot vsak dan. Kupujem pa jih v Emporiumu, če se le da, kar na razprodaji in tako si skoraj vsako poletje ene privoščim. Lepe pozdrave juma

Veri  

član od: 21.10.2004

sporočila: 4272

16. jun 2007 21:38

Hihi, jaz mam zdaj ogrooooomen trebušček, pa mam zelo žive črno-rdeče športne kopalke:) Trenerka na plavanju mi je rekla, da me skoz zamenja s pikapolonico, kadar plavam hrbtno, ko samo ena rdeče črna polkrogla iz vode gleda Na morju, če bom kaj tam, predno se tega trebuščka znebim, pa bom lepo v bikiniju (samo moram probat, če mi je zg. del še prav - kar malo dvomim...) Če komu moj buši ni všeč, pa naj gleda drugam Ma, punce, ne se sekirat, oblečite, kar vam paše, žive barve, vse! Meni je pa tak simpatično videt kako bolj okroglo punco, ki žari v kaki barvi in vidiš, da se dobro počuti v svoji koži! Ne si komplicirat življenja, je eno samo;) jaz si ga tudi nečem, samo zaradi enega bušija... (se bo že samo dovolj, prav zaradi bušija...) Veri

jessy6  

član od: 13.2.2006

sporočila: 764

18. jun 2007 10:42

Se strinjam z Veri. Poletje je čas živih barv, ne pa črne, rjave, sive ... Dejstvo je, da se v kopalkah vidi, da nas je preveč skup, pa če so enodelne al pa dvodelne. Tako kot je rekla Veri, če komu kaj ne paše, pa naj gleda drugam. Me pa zanima, če katera ve, kje se prodajajo kopalke, ki so prepustne za sončne žarke ( torej nič belih črt po ramenih in nič bele ritke )? Lepo prosim, če ima katera izkušnje z njimi, da jih deli z mano. Hvala in lep pozdrav, Karmen jessy6

emily  

18. jun 2007 11:07

V zvezi s kopalkami. Jaz sem si kupila črne in rjave, ker so mi bile takšne všeč. Gledala sem tudi vzorčaste, pa me nobene niso pritegnile. Drugače pa nosim obleke vseh barv, seveda v pravilni kombinaciji. Črnega imam zelo malo. Jaz mislim tako, da mora vsak pač kupit po svojem okusu, glavno, da se potem dobro počuti v tem oblačilu in sam s sabo. lep dan vsem. emily

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti