Bakreni kotliček za bograč

vem da tukaj najdem vse prosim ali kdo ve kje se da kupiti bakreni kotliček za bograč

vurcer lidija

Odlične in ne predrage bakrene kotličke in kozice imajo v trgovini KZ Agrarije koper v Luciji. To so sicer italijanski kotlički za kuhanje polente, mislim, da bi bili dobri tudi za bograč. Njihova tel. št. je 05 671 25 30, mogoče jih pokličeš in vprašaš, kje vse jih še prodajajo. nola
tisti italijanski kotlički niso slabi, še boljši pa so bakreni kotlički, ki jih dobiš v Sarajevu. Nekega znanca smo prosili, da ga je pripeljal. dobi se skupaj s trinogim stojalom, ceno pa sem že pozabila, spomnim pa se, da je poceni.. Še boljše od golažev se v njem skuha pasulj LP ovčka
na madžarskem so poceni. stara
Malo bolj pozno, verjetno ga že imate. Mi smo ga nabavili na Madžarskem, takoj čez mejo v Lendavi, 25 €. Super izdelava, količinsko cca 25 litrov. LP rokavec
Pozdravljeni! Morda veste naslov te trgovine na Madžarskem in pa ali imajo tudi manjše - cc 10 L? Hvala! roberth
Pozdravljeni ! Če kdo išče večje kotličke naj povpraša prekmursko gostilno Mencigar Nobile. http://www.prekmurska-gostilna.si/si/za-podjetja/bo lp Drejci dperozzi

tnx..

kstrazinar

Mislim, da sem jih zadnjič zasledila tudi v letaku od Interspara....

smotka si

Lidija, da ne bom tukaj delal reklame, sem vam na ZS poslal naslov trgovine v kateri sem jaz kupil bakreni kotliček.

Miroslav Vulović

sarabande pa misliš, da od leta 2007 še ni kupila kotlička

reza

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti