S prijatelji gremo v kratkem
mallory
S prijatelji gremo v kratkem
mallory
http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=7127
Suho sadje, oreški, jabolka, sir( v lističih), nekaj pijače ..... bo tako hitro minilo, da tudi več kot za sprotno "grickanje" verjetno ne bo časa.
Uživajte še za nas....
kobra 1
Če vse skupaj sešteješ - da doma pečeš dunajske, kupuješ zelenjavo in se ti vsa pomečkana valja po vrečkah v šotoru, pa kupuješ ne vem kaj, te ne bo nič cenejše prišlo, kot če si boste tam na štandu enkrat na dan kupili hot dog ali kebab ali kos pice.
Zraven vzamete pa krekerje in kak pakiran kruh ,dobiš že narezanega, pa kakšno konzervo tunine, koruze, morda čičerike, tudi kuhane šunke in si iz tega naredite solate. Pa saj ne grese na gurmansko turo ampak na koncert, kjer je hrana samo zato, ker prazna vreča pač ne stoji pokonci.
Karkoli si spečete doma, bo cvrknilo po drugem, tretjem dnevu in mene mine apetiti ob pomečkani hrani.
So pa dunjaci v sendviču praktični za na pot in morda za prvi dan, da ni prevelike sile.
Kaj pa lončki z že pripravljeno hrano, nanje zliješ smao vročo vodo in obrok je gotov?
Jaz vam predlagam sprehod skozi kakšno trgovino, z daljšim postankom ob policah s konzervirano hrano, pa bodo ideje kar privrele.
Mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Tajska rdeča curry pasta

Kakijeva nevesta