stroj, ki ročno pere, he he he
miele, a firmo miele zastopaš????????
rimljanka
stroj, ki ročno pere, he he he
miele, a firmo miele zastopaš????????
rimljanka
Tudi miele stroj bi skakal po kopalnici, če ne bi imel naravnanih nožic. Preverjeno. Torej je problem v nogicah in ne v znamki stroja, ker ko jih naravnaš, noben stror ne skače.
Miele je gotovo povezan s firmo, torej dela reklamo.
Če ne bi bilo tako, bi lepo povedal svoje izkušnje in na koncu dopustil možnost, da pa kdo od nas misli in se tudi odloči drugače, torej za drugo znamko.
Meni miele zaradi slabih izkušenj z dvema pomivalnima strojema zapored "ne sede" in pika.
Ne morem si pomagat, ampak tudi Gorenjev stroj ima "ročno pranje" ( pa saj ne gre za nič drugega kot za manj vrtljajev bobna, torej manj gnetenja in blažje centrifugiranje) in večino drugega, kar potrebujem.
Panje brez gub me pa res ne gane....
Tako da, miele, res smo gospodinje, ampak tako tumaste, kot ti misliš, da smo, pa tudi nismo.
Pa ne tuli na tem forumu, lepo prosim, tudi z malimi črkami se da lepo kaj napisat. Od tuljenja pa ušesa bolijo in sijihbomo zamašile, pa bo hvala eni znamki šla mimo nas....
Mamamia
mamamiaKupi družina pralni stroj Gorenje. Preberejo navodila, vložijo perilo in operejo prvo žehto. Ko prične pralni stroj centrifugirati, se premakne za nekaj centimetrov. "l , Kaj pa je to?" vpraša radovedna soseda. " "Pralni stroj gre obesit perilo!" de ponosna lastnica.
( Jasno, da niso postavili PS v vaservago! )Lahko bi bil tudi od druge firme, tu pa je res šlo za slovenski izdelek
)
F r i n a
Kdo pa pravi, da jokamo? Jaz ne jokam čez moj Gorenje, ker funkcionira kot urca. In če sebi jemlješ pravico, da zagovarjaš eno samo znamko, potem to pravico, lepo prosim, pusti tudi nam. Ki svoje poglede zagovarjamo malo bolj strpno od tebe. Jaz res nisem kriva, če še katera druga znmka dobro funkcionira, razen Miele. Tašča ima te stroje in ne odstopa od njih, jaz sem pač drugačnega kova. In kaj zdaj, je moja svakinja bedak, ker se ji samsung že sedem let ni pokvaril???
Gre se za načelo, ne za znamko, dragi moj Miele. S svojim načinom pa zbujaš revolt, pa ne zaradi znamke, ki jo zagovarjaš in jevsega spoštovanja vredna, pač pa zaradi načina, na katerega to počneš. Daj se malo skuliraj.
In, mimogrede, Gorenje je v tujini v zgornjem cenovnem razredu. Ni sicer Miele ali Bosch, ampak...
Sicer pa je to tako, kot da bi se preprirali, ali je boljši maserati ali lamborghini... oba sta hitra in dobra, izbira pa tudi stvar okusa.
Miele, boš zmogel to razumeti?
Ajde, lepo v miru nežno peri na svoj Miele in uživaj, pa ne se tako jezit na nas, telebanske gospodinje, ki poznamo še kaj drugega kot eno znamko. Ali pa si še tako mlad, da bodo z akceptiranjem drugačnih mnenj težave? Razlike naj ljudi združujejo, ne razdvajajo, pa čeprav gre za različna mnenja o tako nefilozofski zadevi, kot je pralni stroj.
Saj boš zmogel, kajneda? Pozdravček ti pošiljam, sončen, kot je lahko samo štajerski, Mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rižek s piščancem in zelenjavo

Pohorska omleta