Kura 309

kobra 1  

član od: 15.6.2006

sporočila: 1881

15. maj 2007 12:39

Bijanca, svet ni samo črn ali bel. Ne izogibaj se ogledala, saj pogovor s svojo podobo je lahko najbolj iskren. V njem lahko najdeš tuidi veliko lepega. Poglej se v oči in poišči svojo dušo, poteze, nasmeh in počasi boš našla veliko takega, za kar se lahko imaš rada. Si mama in verjetno tudi žena in prav gotovo imaš vrednote na katere si lahko ponosna.

Tako bolezen, kot kile se ne naberejo čez noč, ampak se kopičijo počasi (nekaterim bolj, drugim manj), zato nikar ne pričakuj čudežne tabletke  oziroma napitka. Prepusti se toku življenja in vseh lepot okoli njega. Počasi črtaj iz svoje prehrane sladkor, namesto "ČŽ" v kavi samo polovico, namesto smetane, kappuccino ....Namesto tekočih spopnic v veleblagovnici uporabi klasične in vsaj del poti iz službe pojdi peš.

Nikar vsak dan ne stoj na tehtnici, kajti potem boš kar naprej nejevolna in razočaranje boš ponovno tešila s prigrizki.

Vse delaj na dolgi rok in vztrajnost se ti bo prav gotovo slej ko prej poplačala. Uredi se pojdi v družbo, odženi slabe misli, čeprav to vedno ni lahko in ne primerjaj se z ostalimi. Vsak je zase unikat. 

 Saj veš: "Brez muje, se še čevel ne obuje."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kobra 1

pelican  

član od: 7.2.2007

sporočila: 73

15. maj 2007 13:02

bianca jaz tem čudežnim tabletam sploh ne verjamem, sploh ko so nekateri nakazovali denar, tablet pa sploh niso dobili...ko pa kličeš to podjetje, se pa noben ne oglaša..

 

priporočam ti, da greš na ločevalno dieto, kot pa da stran vržeš denar... 

pelican

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti