Metuljčki s špinačo in paradižnikovo omako
Lijana, NIKOLI nisem ponaredila nobenega dokumenta, ne sodi vseh po........ne vem kom sicer.........
Sem dobila eno precej nesramno pisemce na ZS, ker sem napisala, kar sem napisala, no, potem sem ga zbrisala, ker se mi ne da s takimi, ki nimajo moralnih norm pri sebi razčiščenih, ukvarjati.
Najbrž je isto doletelo frino, ki je napisala isto.
No, zdaj sem se spet oglasila, ker NI RES, da naj bi "Če lahko pomagaš, pomagaj, če ne, bodi tiho." kot pravi alexis zgoraj.......postoplai tako.
Lijana, tisto kozmetičarko bi pa lahko dekle prijavilo delovni inšpekciji, se ti ne zdi? Je malo bedno zagovarjat goljufijo z drugo goljufijo, mi je zelo žal.
Zame je tako potrdilo goljufija, pa zanesljivo ne samo zame. Se strinjam z limnol. (Upam, da nama spet kdo ne odreče pravice govora oz. pisanja).
| frina je napisal/a: |
| Beki, tvoje iskanje dokumenta, ki izkazuje udeležbo pri nečem ,česar se nisi udeležila oz. kjer želja po potrdilu tam, kjer te ni bilo, je neverjetna. Nemoralna in nesramna do vseh tistih, ki svoje izkušnje izkazujejo s poštenimi listinami. Ne sprašuješ namreč, kje bi te ure oddelala, da bi tako potrdilo dobila. Tisti, ki bi ti dal tako potrdilo, bi storil kaznivo dejanje, nato pa tudi ti, če bi tako lažno listino kjerkoli predložila. Mogoče bi se morala res zamisliti ti, Beki in tudi ostali, ki ji skušate pri njeni lumpariji pomagati. Frina |
Na zasebno pošto sem danes dobila naslednje sproročilo:
Gospa frina ni me treba sramotiti po portalu, ker si razlagaš moje spraševanje po svoje. Lp in brez zamere! beki
Vedno si stvari razlagam na način, na karšen so zapisane in sem pri tem zelo natančna, za moje stališče imam več razlogov in eden od njih so moje vrednote, druga so moje izkušnje, pa najbrž imam še kak drug tehten razlog:
, ki ga ravno ne bi razglašala.
Beki, tvoj odgovor sem izjemoma napisala na portal izjemoma, ker sem šokirana nad tvojo nekritičnostjo.
Kdo pa je tebe, Beki, v tokratni zgodbi isramotil, pa le razmisli.
Frina
joj, koliko je bilo tu povišanega pritiska...
Moram se strinjati, da je Beki malce pomanjkljivo napisala svoje vprašanje (kar je tu izpadlo celo kot dvoumno vprašanje), vendar menim, da ga vseeno ni potrebno takoj jemati z negativnim prizvokom, kot se je tukaj zgodilo.
Sicer se pa absolutno strinjam s tem, da če bi šlo za primer, za kakršnega ste ga zgoraj (brez prošnje po Bekini dodatni razlagi) okarakterizirali, bi bilo to zelo graje vredno in povsem nemoralno.
lp veverica cakKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Metuljčki s špinačo in paradižnikovo omako

Mini potičke