12. maj 2007 22:28
Vsem prav lepa hvala za namige in nasvete.
Rimljanka, v vrtnariji Klinc bazilike, ki jo svetuješ nimajo ( lanski let sem je pri njih kupil, res je lepa, ), vodenke so po 0,8 €.Premal pa sem povdaril tisto, kar je Kalipso pogruntala, rože znajo bit precej drage.
Pri meni je trenutno finančna katastrofe. Dobil sem v uporabo en zapuščen vrt zraven mene, propadel sem od dela, da ga mal kultiviram. Kupil sem čez šestdeset sadik ( jagodičevje, nekaj sadja, okrasni grmi in vrtnice, nekaj gomoljev in čebulic ( ne vem več česa, menda gladiole, pa še nekaj ). Predvčerajšnjim sem razbil žaromet na avtu, 25 tega meseca mi poteče registracija avtomobila, pa gume nove moram kupit, za rojstni dan sem si kupil precej drago darilo pa me pričakujejejo dve fešte za rojstne dneve, dopisa davkarije v katerem mi grozijo nevem sčem če takoj ne plačam nekaj tisoč € davka takeg in drugačeg sploh ne bom omenjal. Saj vem, da vas nič ne briga, meni pa je lažje če mal pojamram.
Torej, kot je svetovala kalipso, kupil sem semena ( kriterij je bil da je še čas za sajenje in da niso zelo visoke ) astra nizka, astra princes mešanica, lobelija modra, žametnica nizka mešanica, vrtni ognjič mešanicaokrasni slak mešanica, marjetica mešanica. Tole bom posadil v korita, pa bomo videli kaj bo.
En cvetlični pozdrav s moje haciende:
ežoj
Sporočilo je spremenil(a) ežoj dne 12. maj 2007 22:30:05
Sporočilo je spremenil(a) ežoj dne 12. maj 2007 22:34:12
Sporočilo je spremenil(a) ežoj dne 12. maj 2007 22:46:08