| ena mš je napisal/a: |
| Težko je, če imaš zunanjo lepoto, imeti še notranjo. Zunanja lepota te pokvari in z njo znajo ljudje prav dobro manipulirati.
ham-njam |
Zakaj bi te zunanja lepota pokvarila? To je tako, kot če bi rekla, da te nelepota oz. neprivlačnost nujno zakompleksa in si zato ena zoprna zakompleksana oseba, jezna na ves svet... ni nujno, lahko si lep lep človek ali pa neprivlačen in dober...
Se pa strinjam, da se na tekmovanjih ne meri notranja, ampak zunanja lepota.
PS: nisem pa nikjer trdila, da so vsi otroci krasni, trdim samo, da so lahko zelo notranje lepi, ne da so vsi taki.
frina, ne tako obsojat misic, da lažejo o čokoladi... Nekateri imajo(mo) drugačno presnovo, več športajo(mo), več porabijo(mo)... Zase vem, da pojem ogromno sladkarij, pa nimam težav s težo, v njihovih letih sem jedla še precej več, pa sem tehtala 52 kil... Takrat se telo še razvija in vse porabi... Vsaj moje je... In če sem povedala po pravici, so mislili, da lažem, lagat se pa ne maram. Prav trapasto se počutiš, veš?;)
Se pa strinjam s tabo, da so tam zaradi lepote in da jih gledajo, torej nima toliko veze, kaj govorijo - če povejo kaj pametnega, še boljše, ampak ni tako važno kot dobra postava... KOt na tekmovanju iz mat. - moraš znat računat, koliko ti gre ang. ni važno. Še boljše, če ti tudi ta gre, ampak ne šteje.
ežoj, če je punca lepa, je verjetno edino pametno, da se prijavi na lepotno tekmovanje - naj vnovči, kar ji je mama narava dala. Kot če zna kuhat, se je pametno prijavit na kuharsko tekmovanje.
Zakaj bi bil en dar vreden več kot drugi? je pač lepa, bog ji požegnaj, mi jo bomo pa gledali, če nam je všeč, vsi rajši gledamo lepe stvari;) kar še ne pomeni, da bi jih meli doma...
So mi pa
zelo všeč plakati z neklišejskimi ženskami, kot jih je omenjala mamamia. Ampak hec je to, da ravno malo močnejše ženske zelo rade grdo komentirajo te bolj buckaste manekenke... To mi nikakor ni jasno...
Sicer bi pa mene resno zanimalo,
kaj bi kulinaričarke odgovorile na taka vprašanja, jaz namreč zase nisem tako zelo prepričana, da bi se pod tistimi reflektorji, stresom in vsem skup kaj boljše znašla (čeprav po pravici povedano, nimam pojma, kaj odgovarjajo, ker nimava tvja:)...
Torej, kako bi ve izboljšale svet? Pa upoštevajte, da mate zdaj čas, da razmislite, da od vas ne pričakujejo odg. v pol minute, da vam nič ne sveti v obraz... Pa še vedno ni tako lahko...
Veri