Draga loni

Vse naj naj Loni !!!! vale11 Sporočilo je spremenil(a) vale11 dne 19. apr 2007 10:03:37
Loni ,vse najboljš...naj živi šurkovc kuharca37
Loni, vse najboljše! Veselo praznovanje! fresh
vse najnajnaj in obilo zdravja reza
vse najbolse za tvoj rd, draga Loni laurapazzini

Kuharce in kuharji Eno leto starejša, ma zaradi tega nič bolj pametna, kvečjemu neumna. Hvala za čestitke in dobre želje - sem pa res vzela dan na easy - več ali manj gledam v luft. Popoldne pa malo feštice - s tiramisujem za sladico. In jutri dopust...

Darilo sem si pa že kupila - 14 dni potepanja z nahrbtnikom po Italiji, sicer šele julija. Komaj čakam.

Loni Makaroni
Draga Loni! riba-ribica
Loni je napisal/a:

Darilo sem si pa že kupila - 14 dni potepanja z nahrbtnikom po Italiji, sicer šele julija. Komaj čakam.

Loni Makaroni

Ej, Loni, predno greš, si dobro učke umij...mogoče pa tam kaj primernega dvonožnega obstaja...sej veš, mama čaka, pa če tukaj ni nič...

Jerneja USA pravi, da tam fejst dečki rastejo

Ognjič
Z najlepšimi željami... Karmen
Ognjič  , naj se sezona lova odpre. Za začetek sem šla k okulistu in sem ponosna lastnica novih očal - da mi ja kaj ne uide. Loni Makaroni

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti