Bom kar tu pisala, ker vidim da vas zanima.
Power reading ni nekaj misitičnega in povezanega z duhovnostjo, ampak gre za veščino. Tako kot gre pri vsakem športu. Možgani so mnogo več sposobni kot si mi mislimo. Samo strenirat jih je treba. Gre za trening možganov.
Jaz sem prišla tja z močno motivacijo, saj poleg službe delam še magisterij. Aja - pa še to - ful sem bila sita plačevanja zamudnin :) . Zdaj pa komaj čakam, da grem v knjižnjico po novo literaturo.
Tu gre za skupine z manjšim številom udeležencev, kar pomeni bolj oseben pristop. Če pridete s partnerjem, ne bosta smela skupaj sedet.
Ko sem se jaz odločala sem pogledala tole:
http://www.portalznanja.com/najdi-izobrazevanje/?q=hitro+
Pa sem si premislila in šla v Kratos. Zakaj - zato, ker če zadeva ne "deluje" dobiš denar nazaj. Pa tudi zato, ker me niso postavljali v nobeno alfa stanje pa ne vem kaj še počnejo ponekod.
Iz lastnih izkušenj lahko povem, da tečaj ni lahek - je miselno naporen. Tako kot pri vsaki zadevi imaš tudi tu vzpone in padce. En dan ti gre ful dobro, naslednji dan pa ne.
Gre za trening koncentracije in veščine hitrega branja. Mene so kolegi sprovocirali in mi dali 450 strani romana, ki sem ga prebrala v 2 urah.
Pred tremi tedni so imeli v Zagrebu državno tekmovanje v hitrem branju in zmagovalka je prebrala 49 strani v minuti.
Meni je tečaj močno olajšal prenapolnjen vsakdanjik. Jaz sem bila in sem še zelo zadovoljna.
Odločitev za koga se boste odločile je pa vaša.
Sporočilo je spremenil(a) Lucijica dne 11. apr 2007 13:19:34