prosim pomagajte.kje na obali lahko kupim ticina maso. HVALA....
nemo
prosim pomagajte.kje na obali lahko kupim ticina maso. HVALA....
nemo
Zdej pa tudi jaz ne morem bit več tiho... Šele 5 let??? (mislim, če bi 5 let živel na Portugalskem ali na Kitajskem, bi se bil PRISILJEN naučit govorit...)...
Ne vem sicer, od kje Nemo je, ampak ne govori tako slabo, da se ga/je ne bi razumelo. AMpak mislim, da Ena miš ni drezala v to... Mijan, strpnost tudi od tebe do tistih, ki recimo ne vedo, kaj je tičino masa...
lidkaNemo, izgleda da nihče od teh, ki so prebrali tvoj prispevek, ne ve, kje bi jo bilo mogoče kupiti. Jo boš morala najbrž kar sama narediti po receptu iz linka, ki ga je napisala kobra1.
Tiste vmesne pripombe, ki se ticino mase ne tičejo, pa kar spreglej, saj vem, da se trudiš in da se je laže naučiti jezika, ki je čisto drugačen od tvojega, kot pa tistega, ki mu je zelo podoben. Bogve koliko slovenščine bi me ohranile po 5 letih življenja v Slavoniji?
Pa lepo se imej
.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Goveja juha z valjanimi rezanci

Barilla Casarecce iz čičerike z lahko kaponato