Mandljeva juha ajoblanco
piščanec, si mi vzela besede iz ust!!!Tudi jaz se to sprašujem! lp Nena PS: jaz sem dohodnino že oddala, brez da sem navedla, komu naj gre tistega mojega 0,5 %, zato, ker nisem našla na Internetu nobenega seznama... |
| Loni je napisal/a: |
| Jaz sem tudi na tem področju čisti nevednež, se pravi, da gre 0.5 % od tistega, kar sem državi preveč plačala, v dobrodelne namene - če se tako odločim, seveda. Trenutno sem ravno v takem dobrodelnem obdobju - sem se odločila, da grem prvič v življenju dat kri. No, saj enkrat sem že šla, pa mi je niso hoteli vzeti
Loni Makaroni |
ja, Loni, bo treba žgance bolj jest, da ne boš tko švoh. Sem jo do zdaj ene trikrat dala, pa me zavoljo tega niso nikoli domov poslal, čeprav vagam za en dober žakel cementa.
renatana
Mene pa jezi, da tega seznama ni bilo že prejšnji teden ..... svojo dohodnino sem oddala že 28. 3. !!!
Zdaj bo pa general glanckopf profitiral .....
Nena |
Nekaj je stalnica pri dohodnini: vsi pogoji morajo biti ZNANI v letu, ko se obračunava akontacija. Torej je za dohodnino 2007, ki pa jo bomo izpolnjevali ob letu, vse znano že 1.1.2006.
Že na začetku je bilo zapisano, da gre za dohodnino za leto 2007, pa ste nekateri prehitri.
Ko sem pogledala seznam, sem našla tudi kako napako, mi je bilo jasno, da so uporabili statistične šifre društev. Niti aktivnosti društva niso preverjali !
FrinaSporočilo je spremenil(a) frina dne 04. apr 2007 16:07:50
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Mandljeva juha ajoblanco

Poširane hruške