| strelka je napisal/a: |
| Jaz imam iz Sofre same slabe izkušnje in naju ne bodo več videli tam. Žal k ostali temi ne morem prispevati več. strelka |

Jajce na oko v ramekinu, s šunko, sirom in zelišči
| strelka je napisal/a: |
| Jaz imam iz Sofre same slabe izkušnje in naju ne bodo več videli tam. Žal k ostali temi ne morem prispevati več. strelka |
No jaz pa predlagam Joštov Hram Podnart-gorenjska.
Dober prebranac, kajmak, lepinje, vešalice, pleskavice, leskovački uštipak, šopska, pečene paprike,....![]()
| drejcek je napisal/a: |
| za moje pojme je v ljubljani najboljši keršić; čad se je pa zadnje čase precej skvaril in sem precej razočaran nad industrijskim okusom hrane (predvsem prebranca!), tako da se ga izogibam Drejček |
| mamamia je napisal/a: |
Ker pa v Sloveniji obstaja še nekaj drugih krajev razen Ljubljane, sporočam, da je odlična srbska hrana v Mariboru v Grilu Gala na Lentu, pa pri Zlatem levu blizu nekdanje tržnice (ob Koroški cesti), v Slovenski Bistrici je pa Gašperjev hram (ime sicer ne spominja na srbsko hrano, a za štedilnikom se smuka kuhar iz Leskovca). Mamamia mamamia |
eh, avačivava, a ne bi šli raje v Sarajevo? Nazadnje sem tam uživala v čevapih, krompiruši in bureku, pa sirnici, jasno, konec oktobra, začetek novembra....Pa teletina v saću. sem že v nizkem štartu...
Escada, zame ja pa Gala na prvem mestu, ampak Zalti lev seveda tudi znese...Mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | noemi |
| malo za hec | johana |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jajce na oko v ramekinu, s šunko, sirom in zelišči

Carbonara s krompirjevimi tortelini