Sej zato bi pa mešala sama... Uh, kok me prsti srbijo...
Fresh, a pa ti indijsko full obvladaš, a?
lidkaSej zato bi pa mešala sama... Uh, kok me prsti srbijo...
Fresh, a pa ti indijsko full obvladaš, a?
lidkaNoro rada imava pekoče, samo zdaj kuham še za otroka, pa malo pazim, da zanjo ni hot...
(včeraj sem delal ghee doma...) Zdaj bom pa začela, še par začimb rabim, pa bo...
lidkakje pa se ga lahko kupi??
No še par idej: za pečenko ali zrezke: rožmarin, beli poper, sol, olivno olje
ali pa : česen, sol, poper, žajbelj
za polivke: jogurt, česen, peteršilj, sol, poper
ali pa:origano, sol, poper, jogurt
zaenkrat se to spomnim...če pa mi še kaj pade, napišem
biba
Moj mož ga je kupil v Tisoč in en dar v City Parku.
lidka ![]()
Sporočilo je spremenil(a) lidka dne 09. mar 2007 13:52:38
Veri, za možnar rabiš kar mišice!!! Pa ven je letelo, pa pol vse oprat... Možnar ni najbolj posrečena zadeva...
Tole je super. Res stre lovorjeve liste, nič ne pretiravam. Jaz nisem mogla verjet. Ker v možnarju bi šlo to težko v prahec... No, ni čist prah, da ga pihneš in ga ni, bi bilo pa lepo mazavo, če bi dala olje not... Stane pa 6.900, pojma nimam, kok je to €. Ma poglej na net, jaz ne morem kopirat linkov... Sicer ti pa prinesem pokazat, ni problema. Sem mislila, da je že kdo to čudo kupil, pa že kaj probaval...
Krišnovo kuhinjo imam. Super je. Samo me mal dajejo začimbe... Asafetida? Kalindži? Sabljasti triplat? Tamarinda? To osvojim, pol bo pa šlo...
lidka
O, hvala. Bom šla v Kalček...
Ma Jamie je dal sigurno svež rožmarin, pa...
Jaz sem včeraj mlela koriandrova semena in 3 liste lovorja zdraven. Na koncu je tekstura vsega približno enaka...
lidkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Burek z lahko solato

Miklavževi parkeljni