Curry riž s tofujem
Obstajata dve različni potrdili.
Eno je potrdilo, ki ga potrdijo na Ministrstvu za pravosodje, je potrdilo o nekaznovanosti ( da nisi v kazenski evidenci za že odsluženo kazen, da nisi pravnomočno obsojena),
drugo pa je potrdilo, da nisi v kazensekem postopku ( to je za čas postopka, ko je obtožnica že pravnomočna, pa še ni pravnočne sodbe), pa na domačem sodišču.
Obrazec je na strani Vrhovnega sodišča pod obrazci.
Koliko je takse ne vem, vem pa da je.
Me pa zanima, katera kadrovska služba si dovoli taka potrdila, če niso z zakonom predpisana. Če ni z zakonom predpisano, gre za neupravičeno zbiranje podatkov o kandidatih.
Zaradi kazenskega postopka zaradi izmikanja plačevanju preživnine, sem verjetno lahko prodajalec čevljev, kajne ?
F r i n a
Rabiš, ja. Če seveda zdaj kandidiraš za službo, če si že zaposlena tam, potem ni treba. Pri nas (državna uprava) delodajalec sam pridobi ta potrdila, samo napisati moraš izjavo, da se s tem strinjaš.
Loni MakaroniKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Curry riž s tofujem

Rezanci Tagliatelle na bolonjski način