25. feb 2007 11:45
Ojej pikica82, maš iste osnovne kriterije kot jst, dodala bi še da more bit športnik, ker se tut sama dost s športom ukvarjam. No sicer ti pa ne bom "v zelje" hodila
25. feb 2007 11:45
Ojej pikica82, maš iste osnovne kriterije kot jst, dodala bi še da more bit športnik, ker se tut sama dost s športom ukvarjam. No sicer ti pa ne bom "v zelje" hodila
25. feb 2007 12:22
SIBA, ne vem kaj je tole, najine ponudbe nočejo videt, jaz pa lahko rečem, da pri 63 let, sprejmem ponudbe tri 21 letne, pa kakšno leto gor ali dol, ( sem pač nesebičen ). ežoj
25. feb 2007 12:49
ežoj a je penzija dovolj dobra za mlada dekleta - to je vprašanje:)))
25. feb 2007 13:12
Ežoj, ti gredo manjša popravila po hiši dobro od rok? fresh
25. feb 2007 13:35
fresh, to ni problem, bojim pa se ( majamarko ), da bi problem bil nekje drugje. ežoj
25. feb 2007 13:46
SIBA in ežoj, jaz navijam za vaju
.
Punce, pohitite, da ne zamudite. Fanta znata kuhat, najbrž tudi likat
, po moje ju tudi kakšnih drugih aktivnosti ne bi bilo treba učit, ampak že obvladata. Sem ju videla in vam povem, da še nista za na odpad ![]()
![]()
![]()
![]()
25. feb 2007 14:06
SIBA ´bem ti sonce žarko, tole postaja resno, kako se bomo pa izvlekli? ežoj
25. feb 2007 14:06
Ognjic, se pridruzujem. V zivo ju sicer nisem spoznala, videla pa sem ju na slikah s srecanja. Pa sploh po komanterjih lahko vidite, da sta fajn.
25. feb 2007 14:13
Ja, Ežoj, tko, da boš pol rekel, da te križ boli ziher ne!
25. feb 2007 15:46
Za ežoja ne vem, ampak siba bo konec marca znal še marsikaj drugega, da bo za prste polizat...
Zdaj mu pa že reklamo delam....samo dekleta naj pazijo, ker jo zna včasih nepričakovano na Karibe ucvret, potem pa se vsa Kulslo čudi njegovi spretnosti... Mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hoppy brioš

Gravče Tavče ali Prebranac