Bioenergetik

čoko  

član od: 19.11.2007

sporočila: 867

14. jul 2008 9:34

O, hvala lepa, mišika!

Kar takoj ga bom kontaktirala, bog daj, da bi bilo kaj efekta...

čoko

mišika  

član od: 12.10.2005

sporočila: 374

14. jul 2008 9:54

Upam, da bo v pomoč, sem dobila veliko pozitivnih informacij od prijateljev in znancev, ki so hodili k njemu na terapije. mišika

mizarka  

član od: 24.5.2006

sporočila: 988

14. jul 2008 10:26

Čoko, zanima me koliko je to    nič ne spi  . Če ti ni odveč povedati.

lp

mizarka

čoko  

član od: 19.11.2007

sporočila: 867

14. jul 2008 11:50

mizarka je napisal/a:

Čoko, zanima me koliko je to    nič ne spi  . Če ti ni odveč povedati.

lp

mizarka

"Nič" seveda ni dobesedno nič, je pa absolutno premalo. Spi po uro in 15 minut v enem kosu, potem se zbudi. Če spi kdaj 2 uri, sva čisto iz sebe od veselja. Večkrat pa spi tudi samo po pol ure.. In tako se zbudi od 21.30 (ko mu končno uspe zaspati) do 5.00 ali 6.00 zjutraj (ko je dokončno buden) povprečno 5x, če je zelo dobra noč, pa samo 3x. Včasih nama ga uspe hitro uspavati nazaj, vsaj 1x na noč je buden od 30 min. do uro in pol. In čez dan nas počasti z 1,5 ure spanja v 2-3 obrokih.

Izredno težko se umiri, je takšen živahen, firbčen fantek. Sicer zelo simpatičen, ampak se težko veseliva, ker sva po dobrem letu res na koncu z močmi in živci. Sploh zdaj, ko sem jaz začela hodit v službo.

čoko

dari  

član od: 21.8.2004

sporočila: 1521

14. jul 2008 12:12

Samo to bi rekla pazite koga izbetere za terapevta.Ne bom rekla,da nisem za alternativo,čeprav je uradna medicina zame prej.Sicer jaz tudi prakticiram pri sinu največ domača zdravila in nekajkrat sva uspela pozdravit angino brez antibiotikov.Tudi sam reče ,da ima rajši domačo lekarno.Vendar vedno ne gre,pri njem so problem angine,sicer sedaj ko je star 18 let manj.Ravno v teh dneh je zakuhal 39 vročine,pa sva dajala obkladke,čaj,grgral je žajbelj,pa na vrat liste od svežega zelja in je zdrav. Res ko se odločate za zdravilce se dobro prepričajte,če so res dobri.Žal je dosti takih,ki vidijo samo denar.Prijateljica je hodila k enemu pa ji je samo pravil,kaj jo boli in to še sama ni vedela,da jo boli pol pa je res mislila,da jo boli.Sicer je šel tudi njen mož,pri njemu pa je videl,da ga ne bo kar tako okrog peljal pa mu je rekel,da ne rabi več priti ker je z njim vse ok.Pa ni njej nič pomagalo saj kar nekajkrat hodila tja ,mož pa je pri svojem zdravniku dobil kar nekaj diagnoz,tako, da ni bil zdrav.Vse dobro. dari

nitta  

član od: 13.1.2008

sporočila: 384

14. jul 2008 13:24

Moja sestra z družino obiskuje bioenergetika v Zagrebu, ki drugače ne zdravi tako za biznis, le njih ker se pač poznajo, pozdravil je tudi svojo ženo, ki je imela hude bolečine hrbtenice. Njih je vsem zelo pomagal, moja sestra je imela res od majhnega vedno nahod, smrkanje podnevi, ponoči, poleti, pozimi... nadležno, verjemite, za njo in za tiste ki smo živeli z njo. Od kar obiskuje bioenergetika se ji je stanje 99% izboljšalo. Zanimivo je pa tudi to, da je pred kratkim rodila, in ji je rekel, naj ga pokliče ko se bo odpravila v porodnišnico, in ga je res, on pa ji je potem tako na daljavo nekako sprostil mišice v materničnem predelu, tako da je pri svojem prvem porodu po eni urci, brez zapletov dobila zdravo punčko. Mene večkrat boli trebuh, sploh ko pridejo tisti lušni ženski dnevi, sem 2-3 dni v postelji na močnih tabletih ali pa celo grem po inekcijo. Ko mu je sestra to povedala, mi je rekel da imam postejo na nepravem mestu itd. in da se moram oglasiti pri njemu da poskusi pozdraviti. Imam namen iti v kratkem, poročam kako bo. nitta

mizarka  

član od: 24.5.2006

sporočila: 988

14. jul 2008 17:03

Moja ta velka ima sedaj 13 let. Ko je bila majhna dojenčica je spala v celem dnevu , mislim v 24 urah po  3,4 krat po kakšne pol ure.

Da ti ne bi opisovala, ker ti to ne bo nič pomagalo. Pediatrinja je rekla , da je to pač otrok , ki ne potrebuje spanca.Shodila je z 9 meseci, lepo govorila pri 2 letih pri 3 pa že napisala nekaj osnovnih besed.Sedaj ji je dovolj če spi po 6 ur,čeprav ima med šolo zelo natrpan urnik.

Spati je začela pri 5 letih, do takrat pa sva midva lebdela.

Mislim, da ti bioenergetik pri tem ne bo pomagal, vendar vse eno poiskusi.Svetovala bi ti raje kakšen čaj tak ki pomirja, kamilice, meto,v manjših količinah, čeprav mislim, da ti dve nimata stranskih učinkov.

Sama sem pred spanjem otroka uredila tudi sebe, tako, da sva zaspali skupaj, da sem imela vsaj kaj spanca.

Če ti lahko, ti zasebno pošljem naslov zeliščarke, ki ti bo zagotovo pomagala.

lp

mizarka

čoko  

član od: 19.11.2007

sporočila: 867

14. jul 2008 17:38

S temi čaji smo že vse probali, nič efekta...

Naš mali sigurno rabi več, kot spi, ker vedno močno joka, si mane očke... Samo spat ne more. Jaz sicer nisem nikoli bila pristaš alternativne medicine in podobnega, ampak zdaj smo pa res obupani in bomo probali vse. Mogoče pa kaj pomaga...

Problem je tudi, da imamo še 2-letnika, ki tudi rabi veliko pozornosti, ker pa ponoči lepo spi 10-11 ur, je ponavadi buden takrat, ko tamali blagovoli čez dan zadremat, tako da jaz ne morem zraven. (No, včasih že lahko, ker se z možem izmenjavava, ampak ponoči je pa kriza).

Za naslov zeliščarke bom pa seveda hvaležna, nikoli ne veš, za katerim vogalom se skriva rešitev.

Če ne, nam pa še vedno ostane upanje, da bomo kolikor toliko uspešno prebrodili to obdobje. Enkrat bo pa ja mimo...

čoko

ibiza  

član od: 4.10.2005

sporočila: 688

14. jul 2008 19:01

Čoko, poglej na zs. lp pero

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
malo za hecNikita
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti