Nedrček

Take nedrčke imam jaz, samo  pri meni ne pridejo tako do izraza. Je pa zadeva bombažna in podložena. Zdaj se grem pa sama sebi smilit.

Loni Makaroni

Mene pa nobena kost ne tišči. Pride kost na špeh, pa žulj na pete, ko ga iščem.

lp 

menci
A je to od Benetona? tumpika

Hvala vsem!!!

Naslednji teden grem preizkušat

Veliko dela bom imela 

urssula

Loni, čigav pa je ta modrček?  Ravno takšnega iščem...

ela
A kdo pozna tole? http://www.zuja.si/trgovina/oscommerce/catalog/i
Loni, nič se sama sebi smilit, jaz takega modrca ne morem nosit, saj ne bi držal. Praktično se ne morem ukvarjat z nobenim športom, vse mi je v napoto...da o poletju, ko ne morem bit zgoraj brez na bolj obljudenih plažah, ne govorim. Pa še dedci te nikoli v oči ne pogledajo . In dobim samo majice za stare mamce, največja številka v trgovinah ala HM, Zara, pa v BTC , vse premajhno. Zato naročam oblačila in tudi modrčke po katalogih. Ja je to lahko tudi hendikep.
Katka dajva se tako zmenit- meni daj malo, pa bova obe lahko kupovali povsod Lep dan in veliko se smejte Sporočilo je spremenil(a) Simona84 dne 17. feb 2007 04:16:49
Meni tudi, meni tudi!
Moje "bogastvo" super paše noter, nobene nevarnosti, da bi kaj ušlo, od kje le. Drugače je pa modrc od Intimissimi, v Ljubljani je trgovina v Mercator centru. Loni Makaroni

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti