Piškoti z ovsenimi kosmiči in kokosovim oljem
Saj, staro pravilo je, da švicanje oziroma potenje na fitnesu ne pripomore k hujšanju, pač pa zgolj utrjevanju mišic. Iz telesa se pač izloča več tekočine, maščobne obloge pa ostajajo, če vadba ni dopolnjena s takšno, ki kuri kalorije.Te pa se najbolj učinkovito trošijo z zmerno vadbo, saj telo troši zaloge še kakšno uro po prenehanju na primer hoje, zmernega teka, plavanja in podobno. Najbolj učinkovito pa je seveda nekaj kalorij pokurit na tešče, ker telo takoj načne zaloge, ko pa enkrat nekaj pojemo, telo najprej potroši to (včasih tudi ne vsega), zaloge pa ostajajo.
Tako da je tudi tu, kot pri hrani, potrebno kombinirat.
A sem pametna, zdaj mi pa že škodi...Mamamia
mamamiaTudi jaz od letos izvajam vaje pilatesa... Predvsem zaradi pomanjkanja časa (nekako nimam prostih večerov za obisk raznih skupinskih vaj) pa jih izvajam doma, s pomočjo cd-ja. In moram reči, da so odlične. Čeprav pri moji starosti (21 let) in aktivnosti (ko je topleje tečem in kolesarim, drugače pa veliko hodim peš v naravo) gibčnost ne bi smela biti problem, lahko rečem, da opazim ogromno razliko že po dobrem mesecu vadbe (pa ne vsak dan, ampak recimo 3 krat na teden po pol ure, ali pa kombinirano s kakšnim sprehodom). Zdijo se mi super predvsem tudi zaradi svoje prilagodljivosti. Zelo hitro se človek navadi načina dihanja in čuti mišice, ki jih prej ni
Sicer pa komaj čakam malo toplejše podnebje
da pokurimo še nekaj kalorij, pridobljenih čez zimo
Hehe, meni ni pomoči. Kadar mi je dolgčas in se počutim neuporabno, grem v kuhinjo in spremenim to v uporabnost ![]()
![]()
Papa
KetyPKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Piškoti z ovsenimi kosmiči in kokosovim oljem

Hot dog v listnatem testu