Pozdravljeni!
Zanima me , če kdo pozna recept za pripravo sirupa iz črne redkve in meda, ki je menda proti kašlu zelo učinkovit. Hvala
kavica
Pozdravljeni!
Zanima me , če kdo pozna recept za pripravo sirupa iz črne redkve in meda, ki je menda proti kašlu zelo učinkovit. Hvala
kavica
Moja mami v redkev izdolbe luknjo in noter natoči med. Potem ta med z žličko jemljemo ven in sproti dodajamo novega.
Proti kašlju pa je učinkovita tudi čebula z medom: čebulo na drobno sesekljaš in flikneš v med (med zaradi tega soka, ki ga odda čebula nekako zvodeni) potem to po žličkah piješ proti kašlju.
ivonjaRedkev z medom je ena boljših stvari proti kašlju. Če jo spiješ zjutraj na tešče je še posebej učinkovita. Jaz jo pozimi tudi sicer večkrat vključim v jedilnik.
lp Vesna
Ta zdravilni recept bom sprobala danes narediti.Zanima me kdaj lahko začnemo piti-jesti ta med.Hvala.
golubićKo ven priteče sok (torej mešanica redkve in medu) to lahko že piješ.
Ksenija http://picasaweb.google.com/xency.kKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polžki s krompirjem, ohrovtom in sirom

Hrustljav piščanec iz pečice