Bojan
Bananin puding z vanilijevimi rogljički
BojanNo, zdaj mi je pa odleglo...
Sem preslabo prebrala navodila, da mora biti na internetnem naslovu....zdaj mi je že malo bolj jasno; ampak da to kar takoj preverim - torej bi šlo z mojega albuma, ker ta ima internetni naslov?
Grem zdaj poskusit, pa se potem spet javim, če mi kaj ne bo jasno. Torej bodite pozorni, prosim, da mi spet priskočite na pomoč.
Mamamia
mamamia
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
BojanProsim za pomoč.
V zabeležko sem shranila en recept na forumu, ki ga je napisala tamalaursa z lila črkami. Ko sem pogledala v beležko sem najprej videla popolni kaos. Potem sem zbrisala tiste oklepaje, da je sedaj, ko odprem zabeležko, lepo napisano.
Ja pa še nekaj, če normalno napišem besedilo v forum mi včasih vrže ven kar velike odebeljene črke. Ja pa še to. Vedno mi odpre okno kjer piše, da sporočilo ne sme biti prazno. Ma saj ni ?!
Kaj sem naredila narobe?
Hvala
marelica Sporočilo je spremenil(a) marelica dne 13. mar 2007 15:10:15
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bananin puding z vanilijevimi rogljički

Mediteranska solata z jajčnimi širokimi rezanci