Posoda chic - mercator
Pozdravljeni!
Popolnom se strinjam s trditvijo, da nas nihče v nič ne sili, hkrati pa sem mnenja, da nam trgovci želijo na zelo prefinjen način izpuliti iz žepa vsak €...me kokoške pa nasedemo....prav nam bodi....
lp
zuzekSem v Italiji videla ponve Bialetti in sicer ne chic, ampak ena druga serija. So roza barve z roza ročajem ali pa pobarvane (od zunaj) kot krava - bele s črnimi lisami, skratka neke modne variante, res lepe na pogled, greš težko mimo, ne da bi si kupil eno.
Ta majhna ponev stane 9 evrov, ta velika s kravjim vzorcem pa 11 evrov. Tako, da imam občutek, da tistih 50% popusta v Mercatorju ne drži ravno, ampak je cena kar realna.
Sicer pa se ne strinjam, da kupiš posodo, samo če jo rabiš - marsikdo (kar večina sosedovih kupcev) bo doma imela vsaj eno chic posodo, ki je verjetno drugače ne bi kupili. Je to kar dobra reklama, brez nalepk jih ne bi prodali niti 10% te količine.
matildaBom kar tule napisala, če katera še rabi nalepke jih imam še cel pok
andreja č.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Pekoče piščančje perutničke

Dušeno sladko zelje