član od 20044272 sporočil
ežoj, napaka, jaz ne grem spat takrat, tisto je bil samo odmor... Spat sem šla bo 10h... (ja, do 12h:), ne me kregat, me že fant...) Vem pa tako za cel dan, kdaj je mali/a buden/na in kdaj ne. Če tale frocek ne bo mel zmešanega dnevnonočnega ritma, potem res ne vem:)
Pri nas doma smo meli eno ful fajn pravilo, vsaj za naju dve s sestro in za starše je veljalo, bratec je bil izjema, ker je pač najmlajši, pa še fantek (sej veste, mame;), no, to je bilo, da si je vsak lahko izbral eno neosnovo živilo, ki ga ni jedel - pri meni je bila to rdeča pesa, ki je še zdaj ne maram v koncentrirani obliki (lahko je recimo v testu za testenine, tam me ne moti, ker se je ne okusi, da pa lepo barvo ali stanin pesin sok se tudi da lepo pit:), oče ni maral svežega česna, sestra ne salam,... mami pa itak ni kuhala nič, česar sama ne bi marala, tako da to sploh ni bil problem (privilegij kuharja, še kadar sem jaz kuhala, sem morala skuhat to, kar je ona rekla, zato zdaj tako rada eksperimentiram in probavam različne recepte, ker prej te svobode nisem imela:) Bratec ni maral skoraj nič, vsekakor pa ne zelenjave in dobrešen del življenja tudi mesa ne. Ko je ugotovil, da si lahko izmišljuje, je pa to še izkoristil:) No, zdaj je že precej boljše, tudi pico je:)
Veri