6. avg 2009 13:44
Tud jest se strinjam z bubo.Imam tud tri otroke,tk da zaščito rabm,prej sem imela tablete zdej pa od januarja ,krvavitve imam bna 14 dni, noro izpadajo lasje,težike in otekle noge,mislim ,da bo treba k ginekologinji RESICA
6. avg 2009 13:44
Tud jest se strinjam z bubo.Imam tud tri otroke,tk da zaščito rabm,prej sem imela tablete zdej pa od januarja ,krvavitve imam bna 14 dni, noro izpadajo lasje,težike in otekle noge,mislim ,da bo treba k ginekologinji RESICA
7. avg 2009 13:15
Očitno jo nekatere ne prenašate - saj, ne da me kaj briga, ampak, če imate 3 otroke in jih ne mislite več imet, hkrati pa imate težave s kontracepcijo - zakaj, za vraga, ne greste na sterilizacijo? lp, vanjatajnsek
7. avg 2009 13:21
| vanjatajnsek je napisal/a: |
| Očitno jo nekatere ne prenašate - saj, ne da me kaj briga, ampak, če imate 3 otroke in jih ne mislite več imet, hkrati pa imate težave s kontracepcijo - zakaj, za vraga, ne greste na sterilizacijo? lp, vanjatajnsek |
7. avg 2009 14:10
| vanjatajnsek je napisal/a: |
| Očitno jo nekatere ne prenašate - saj, ne da me kaj briga, ampak, če imate 3 otroke in jih ne mislite več imet, hkrati pa imate težave s kontracepcijo - zakaj, za vraga, ne greste na sterilizacijo? lp, vanjatajnsek |
7. avg 2009 19:34
In ne samo glede narkoze, problem je, da lahko nastopi prisilna mena in hormoni podivjajo pri sterilizaciji. Enim ni problem, pri enih pa so velike težave. Katarina K http://katarinak.moj-album.com/
7. avg 2009 20:30
Sterilizacija - vazektomija Sterilizacija je vse bolj običajna metoda kontracepcije pri moških. Je pa poseg potencialno nepovraten. Sterilizacija pri moškem je varna oblika kontracepcije in je skoraj 100-odstotno zanesljiva. (Foto: iStockphoto) Tveganje za zaplete pa bistveno nižje kot pri sterilizaciji ženske. Semenovoda, po katerih potujejo semenčice iz mod v penis, podvežejo ali prerežejo. Po operaciji v izlivu ni več semenčic, in zato ne more priti do oploditve. Sicer pa poseg ne vpliva na potenco. »Vir: dr. Miriam Stoppard – Zdravstveni vodnik za vso družino«, prevod: Mateja Pirš, Barbara Krevel, Martin Kocjan, Sabina Lodrant, Senja Požar, Liza Grčar, Marjeta Koren, Mladinska knjiga Založba, leto objave 22.02.2007. Katarina K http://katarinak.moj-album.com/
7. avg 2009 20:45
katarina k od kje podatek da hormoni podivjajo,nastane prisilna mena?...imam 3 kolegice po sterilizaciji vse zelo zadovoljne in brez posledic...poglejte jaz sem bila 3x operirana krčne žile na nogah .po operaciji in narkozi vse ok...znanka je pa trpela 3 mesece z hudimi bolečinami v nogi in otekanju...tako da če je una imela probleme ni pogoj da jih bom imela tudi jaz. kuharca37
7. avg 2009 20:49
| kuharca37 je napisal/a: |
| katarina k od kje podatek da hormoni podivjajo,nastane prisilna mena?...imam 3 kolegice po sterilizaciji vse zelo zadovoljne in brez posledic...poglejte jaz sem bila 3x operirana krčne žile na nogah .po operaciji in narkozi vse ok...znanka je pa trpela 3 mesece z hudimi bolečinami v nogi in otekanju...tako da če je una imela probleme ni pogoj da jih bom imela tudi jaz. kuharca37 |
7. avg 2009 21:20
Očitno jo nekatere ne prenašate - saj, ne da me kaj briga, ampak, če imate 3 otroke in jih ne mislite več imet, hkrati pa imate težave s kontracepcijo - zakaj, za vraga, ne greste na sterilizacijo? lp, vanjatajnsek To je bilo napisano kot da če imaš 3 otroke je potem naša starost tam nekje od 35-40let da lahko greš na sterilizacijo. Meni če se ne motim da je možna pri 35 letu manjka še približno 5-6 let in tako tudi partnerju. buba11
7. avg 2009 22:10
buba, te popolnooma razumem, s tem, da jaz moram še poskusit Mireno. kaj pa Nuvaring? probaj še to, mogoče ti bi odgovarjalo. če ne ti ostane še gumica.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ploščati špageti Bavette z genovskim pestom, sušenimi paradižniki in cvetačo

Rumove kocke