Tud jest se strinjam z bubo.Imam tud tri otroke,tk da zaščito rabm,prej sem imela tablete zdej pa od januarja ,krvavitve imam bna 14 dni, noro izpadajo lasje,težike in otekle noge,mislim ,da bo treba k ginekologinji
RESICA

Curry riž s tofujem
| vanjatajnsek je napisal/a: |
| Očitno jo nekatere ne prenašate - saj, ne da me kaj briga, ampak, če imate 3 otroke in jih ne mislite več imet, hkrati pa imate težave s kontracepcijo - zakaj, za vraga, ne greste na sterilizacijo? lp, vanjatajnsek |
| vanjatajnsek je napisal/a: |
| Očitno jo nekatere ne prenašate - saj, ne da me kaj briga, ampak, če imate 3 otroke in jih ne mislite več imet, hkrati pa imate težave s kontracepcijo - zakaj, za vraga, ne greste na sterilizacijo? lp, vanjatajnsek |
| kuharca37 je napisal/a: |
| katarina k od kje podatek da hormoni podivjajo,nastane prisilna mena?...imam 3 kolegice po sterilizaciji vse zelo zadovoljne in brez posledic...poglejte jaz sem bila 3x operirana krčne žile na nogah .po operaciji in narkozi vse ok...znanka je pa trpela 3 mesece z hudimi bolečinami v nogi in otekanju...tako da če je una imela probleme ni pogoj da jih bom imela tudi jaz. kuharca37 |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| MOJ vrt | noemi |
| malo za hec | johana |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Curry riž s tofujem

Široki rezanci la collezione na bolonjski način