član od 200415865 sporočil
Jaz se kar raznežim, ko se Sara oglasi, saj je bil tudu njen Martin z nami na prvem srečanju Kul Slo v Mariboru - če koga zanima, v Galeriji so fotke.
Tako torej,sara - Martin je dovolj zrasel, da mu postaja dolgčas in dobiva družbo, kaj?
Vam, nosečnicam, želim čim manj slabosti. Meni so bile na srečo obakrat prihranjene, vsaj v glavnem. Prvič sem res izkusila, zakaj pravijo, da je nosečnost blaženo stanje - kar kipela sem od zdravja in energije, delala do zadnjega, počutila sem se krasno...No, drugič je bilo huje, sicer brez slabosti in bruhanja, sem pa morala odležati, ker je otrok hotel še prehitro ven. No, potem, ko bi morala prijadrat na ta svet, pa se ji naenkrat ni več mudilo, in skoraj teden dni čez vse možne termine se je potem le odločila, da je napočil čas...
A ste proti slabosti poskusile en star, preprost trik? Preden vstanete iz postelje, pojejte en albert keks ali kos suhega kruha...meni so to svetovali in se je obneslo. Saj, sliši se morda smešno, ampak mojim znankam, ki smo "skupaj nosile" in jim je bilozjutraj vedno slabo, je pomagalo...
Mamamia
mamamia