Razprodaje v italiji

Da ne bi spet zamudila začetka razprodaj, me zanima, če kdo ve, kdaj se v januarju začnejo razprodaje v Italiji? Imam sicer nekaj namigov glede datuma, a bi želela kaj bolj točnega, da ne bi hodila tja vsak dan? Sicer sem te dneve, ko sem se mudila pri sosedih opazila, da imajo kar nekaj popustov (kot pri nas - božično-novoletni popusti), ampak to še niso tiste prave razprodaje!

Hvala za pomoč in lepo preživite praznike!

kača

Po sv treh kraljih, ne vem pa tocno, ce ze v soboto, je pa v furlaniji vecina trgovin odprta v nedeljo (7.1.2007), saj letos pade befana na 6.1. Mateja
Samo kot obvestilo, ce katera ravno caka na "salde" v Italiji: Abruzzo (L"Aquila) 5 gennaio-18 febbraio Basilicata (Potenza) 7 gennaio-7 marzo Calabria (Catanzaro) 15 gennaio-28 febbraio Campania (Napoli) 2 gennaio-31 marzo Emilia Romagna (Bologna) 5 gennaio-5 marzo Friuli Venezia Giulia (Trieste) 12 gennaio-31 marzo Lazio (Roma) 5 gennaio-15 febbraio Liguria (Genova) 6 gennaio-19 febbraio Lombardia (Milano) 5 gennaio-5 marzo Marche (Ancona) 5 gennaio-1 marzo Molise (Campobasso) 5 gennaio-28 febbraio Piemonte 1 gennaio-31 marzo Torino (5 gennaio-29 febbraio) Puglia (Bari) 5 gennaio-28 febbraio Sardegna (Cagliari) 8 gennaio-8 marzo Sicilia (Palermo) 5 gennaio-15 marzo Toscana (Firenze) 7 gennaio-7 marzo Umbria (Perugia) 7 gennaio-6 marzo Valle d"Aosta (Aosta) 10 gennaio-31 marzo Veneto (Venezia) 5 gennaio-28 febbraio Bolzano 7 gennaio-17 febbraio Trento 7 gennaio-29 febbraio Jerneja USA
Kdo ve kdaj se začnejo poletne razprodaje? kohica

http://www.confcommercio.it/home/il-calendario-dei-saldi.

nola

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti